La Fundació Pinnae, reconeguda als XV Premis d’Obra Social de la revista ‘Actualidad Económica’

La Fundació Pinnae ha rebut aquest dimecres 12 de desembre un dels guardons que la revista ‘Actualidad Económica’ ha atorgat a la nostra fundació en el marc dels XV Premis d’Obra Social i Educació Financera que convoca anualment aquesta revista.

En concret, la publicació ens ha concedit el segon premi d’àmbit nacional en la categoria d’Acció Social per la nostra primera convocatòria de projectes a l’impuls social del territori, convocada aquest 2018 amb l’objectiu de recolzar programes destinats a persones o col·lectius especialment vulnerables i que donin resposta als reptes de la societat actual.

El guardó és un reconeixement de la tasca de la Fundació Pinnae

La convocatòria “Impuls social pel territori” de la Fundació Pinnae que ha estat premiada es va obrir el passat mes d’abril amb 100.000 euros de dotació, rebent un total de 40 sol·licituds presentades per 36 entitats diferents. Al mes de juliol, previ assessorament dels experts avaluadors de la Fundació Pere Tarrés, el Patronat de la Fundació Pinnae va ser el Jurat que atorgava la línia d’ajuts als sis projectes més ben puntuats. La convocatòria va culminar al setembre amb un acte familiar de lliurament del diplomes i data en què les entitats van començar a posar en marxa els seus projectes.

Els sis projectes guanyadors de la convocatòria són: Associació Activament Delegació Garraf-Penedès, Fundació Mas Albornà, Associació Salut Mental Catalunya Anoia, Fundació l’Espiga, Fundació Amics de la Gent Gran i ACTUA, SCCL que realitzaran els seus respectius projectes a les comarques de l’Alt Penedès, Anoia, Baix Penedès i Garraf. Un ferm compromís de la Fundació Pinnae amb el teixit social més vulnerable del seu territori fundacional. Consulta els projectes guanyadors a www.pinnae.cat/convocatories

Des de la Fundació Pinnae agraïm a ‘Actualidad Económica’ aquest guardó que reconeix la tasca realitzada i ens encoratja i anima a seguir treballant en aquesta línia per la nostra societat.