Visita comentada a l’exposició de SERGI BARNILS el 15 d’abril, en motiu del Dia Mundial de l’Art

L’Espai Cultural – Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae ha programat una visita comentada a l’exposició de pintures de l’artista SERGI BARNILS que serà el proper dijous 15 d’abril a les 19h, en motiu del Dia Mundial de l’Art, dia que té la finalitat de promoure consciència de l’activitat creativa a tot el món.

El mateix artista farà un recorregut per l’obra exposada, una part d’ella realitzada en ple trajecte de confinament, que li ha permès generar peces molt íntimes fent un important treball d’introspecció, hores de meditació i enriquiment interior, plasmat a les seves teles. Ens explicarà la tècnica utilitzada, el significat i ànima de cadascun dels seus treballs.

El traç abstracte de Barnils, amb un equilibri que alterna impuls i racionalitat, recupera l’ús de la clàssica encàustica grega i romana per a la conjugació de la materialitat de la pintura amb un somni de trobada amb el transcendent. Obres plenes de llum, color, emoció.

Sergi Barnils, nascut el 1954 a Bata, Guinea Equatorial, resideix a Barcelona i té l’estudi a Sant Cugat del Vallès, on es va donar a conèixer l’any 1992 a Canals Galeria d’Art i el Centre d’Art s’Estació Sineu a Mallorca. A partir del 1995 exposa per tot Itàlia amb Marco Rossi, també Alemanya, Àustria, Suïssa, Holanda i Bèlgica, entre d’altres on la seva obra es molt ben considerada pels col·leccionistes i marxants d’art.

La visita és gratuïta amb aforament limitat i mesures de seguretat segons normativa vigent. Es requereix confirmació de l’assistència a través de l’email forum@pinnae.cat

Visita comentada a l’exposició de
SERGI BARNILS,  ànima i espiritualitat

Dijous, 15 d’abril a les 19h a càrrec de l’artista
en motiu del Dia Mundial de l’Art

> Confirmar l’assistència a forum@pinnae.cat

Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer
Rb. Ntra. Senyora, 6 de Vilafranca del Penedès

Fotografies visita comentada: