VInt ARTistes exposen les seves obres al Fòrum Berger Balaguer

El proper 7 de juliol el Fòrum Berger Balaguer obre les seves portes a l’exposició VInt ARTistes, una mostra col·lectiva de pintura i art, coincidint amb la celebració del Vijazz.

Exposició col·lectiva de vint artistes col·laboradors de “I le Gallery” de Sitges amb obres de diferents formats, a partir d’aquest divendres 7 de juliol

 

 

 

Més d’una trentena d’obres de pintura abstracta, pintura figurativa, collage, escultura, instal·lacions, fotografia són els diferents formats que podrem trobar a l’exposició i que mostren diverses formes d’expressió. Es tracta d’una mostra molt suggerent amb obres de vint artistes vinguts d’arreu i que col·laboren amb el projecte artístic i formatiu de la galeria “I le Gallery” de Sitges. Per aquesta ocasió, cadascun d’ells ha creat una obra feta amb VI, amb ànim de donar tribut i d’integrar-se a la gran festa del Vi i la música Jazz penedesenca.

Cada artista ha creat una obra feta amb vi en motiu de la festa del Vijazz Penedès

 

 

Una proposta molt variada i interessant amb obres de Rosser Aldabó, Paco Anglada, Josep Aragonés Zafra, Pepa Barberà, Pere Batet, Dioni, Pere Escolies, Marie Lalo, Josep Maria, Thomas de Marsay, Mimouni, Pepe Nebleza, Anna Peserico, Maurilio Raponi, José Luis Redondo, José Antonio Serrano, Alex Voinea i Andrea Zurek.Obra - Thomas de Marsay

L’exposició es podrà visitar des d’aquest divendres 7 de juliol a partir de les 19h amb presència dels artistes, i fins al 6 d’agost oberta a tothom en l’horari habitual de la sala i d’accés totalment lliure.

VInt ARTistes, col·lectiva de pintura i art
Del 7 de juliol al 6 d’agost

Rb. Nostra Senyora, 6 | Vilafranca del Penedès
Horari: De dijous a dissabte de 18h30 a 20h30. Diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h30 a 20h30