L’Ajuntament de Vilafranca engega una campanya de suport al comerç local anomenada “Compra Vilafrancs”

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès posarà en marxa la campanya “Compra Vilafrancs” durant el mes de juliol, la qual vol donar suport als petits comerços i a les PIMES de la vila que s’han vist obligades a tancar temporalment durant els mesos de la pandèmia.

Els Vilafrancs seran uns xecs de compra on el consumidor pagarà 30€ i n’obtindrà 50€ per gastar en un d’aquests sectors: comerç i serveis, oci i cultura, turisme o hostaleria. Aquests 30€ representaran el 60% del valor del xec, mentre que l’Ajuntament aportarà un 35% i el comerç 5%. Hi podran accedir les persones majors d’edat i empadronades a Vilafranca, i només en podran comprar un per persona. La Fundació Pinnae destinarà 17.500€ que crearà i posarà en marxa la plataforma que emetrà els xecs, per tal d’impulsar el comerç a Vilafranca des de Vilafranca.

Els Beneficiaris seran les empreses Vilafranquines amb menys de 50 treballadors i 10 mil euros de facturació. L’objectiu d’aquesta campanya és poder arribar el màxim d’empreses possibles i a 10.000 possibles compradors per què tots en sortim guanyant.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Vilafranca  fa una crida a les empreses i els comerços que participin aquesta campanya, i també a la població de Vilafranca perquè participin en la iniciativa que té previst posar-se en marxa durant el mes de Juliol.