Una programació de luxe omplirà la setena edició del solidari MUSiCVEU Festival

MUSiCVEU arriba a la setena edició consolidada com una proposta cultural amb el valor afegit social i solidari a la Vegueria Penedès. Oferirà una programació de 10 espectacles de grandíssim nivell i  d’actualitat en el panorama musical i per primera vegada diverses actuacions es traslladaran a diferents espais de Vilafranca i comarca.

El Festival MUSiCVEU organitzat per la Fundació Pinnae continua amb el seu vessant solidari destinant enguany part de la seva recaptació al REBOST SOLIDARI de l’associació RESSÒ que treballa en la distribució d’aliments a famílies necessitades.

A partir del divendres dia 4 de desembre es podran adquirir les entrades als diferents concerts a través de la web www.musicveu.cat i de la taquilla al Fòrum Berger.

 Banner Musicveu (16)

 

Un Festival al Penedès amb una identitat com cap altre

El MUSiCVEU omplirà un any més de música el gran Penedès. El Festival tindrà una durada de 8 mesos i per primera vegada per tal d’adaptar-se a la situació actual, els concerts no es duran a terme en la seva totalitat a l’auditori Fòrum Berger Balaguer, sinó que alguns se celebraran en diferents espais de Vilafranca i la clausura en un celler del Penedès.

 

Una programació de luxe

Un bon exemple d’aquest cartell de luxe que presenta enguany el Festival és el  concert que oferirà  la més que coneguda SUU, un fenomen musical que han nascut gràcies a les xarxes socials, també comptarà amb l’actuació de l’humorista PEYU conegut per les seves aparicions en ràdio, televisió i teatre. LA SANT ANDREU JAZZ BAND que enguany celebra el seu 15è aniversari, THE HANFRIS QUARTET, és un grup vocal masculí que ajunten les seves capacitats per oferir un concert d’alta qualitat tècnica i interpretativa que els ha aportat molts reconeixements durant aquests deu anys.

Aquest són un dels exemples de l’excel·lent i amplia del Festival.

La clausura del Festival serà el 21 d’agost als jardins de les CAVES ROVELLATS on actuarà la coneguda formació amb CARLA MOTIS Trio featuring ANDREA MOTIS i JOAN CHAMORRO.

Moltes són les raons per considerar que el MUSiCVEU és un Festival amb un segell únic i gràcies a això s’ha anat consolidant al llarg de les sis darreres edicions com una proposta cultural ferma que va més enllà del Penedès i que ha aplegat milers d’espectadors. Des de l’edició del 2017, el Festival organitzat per la Fundació Pinnae, s’hi va afegir el vessant solidari que enguany tindrà continuïtat en l’entitat el REBOST SOLIDARI de l’Associació RESSÒ.

 

Programació de luxe a preus populars

Banner Musicveu (15)

Els espais on se celebraran els 10 concerts també serà un dels grans atractius del MUSiCVEU Festival, per una banda l’auditori Fòrum Berger Balaguer amb un excel·lent equipament per gaudir de la música en directe de manera confortable i per l’altra banda espais com la Seu dels Castellers de Vilafranca Cal Figarot, la seu dels Falcons de Vilafranca, la Basílica de Santa Maria, Casal – Societat La Principal i per acabar els jardins de les Caves Rovellats que tots formaran part de les actuacions d’aquesta edició del MUSiCVEU.

El preu de les entrades oscil·la entre 10 i 15 euros, imports pensats perquè tothom pugui assaborir la millor música a preus populars i SER EL REGAL PERFECTE  PER  NADAL O REIS.

Les entrades es podran comprar tant a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer com a través del web del MUSiCVEU.

Entrades a:

  • musicveu.cat
  • A les taquilles Fòrum Berger Balaguer:
    • De dijous a dissabte de 18 a 20 hores – Diumenges i Festius també de 12 a 14 hores.

A continuació avancem la programació completa del Festival:

                               

DATA HORA ACTUACIÓ LLOC PREU
 

16/01/21

 

20h BARCELONA GOSPEL MESSENGERS  

Basílica de Santa Maria

 

14 €
 

14/02/21

 

19h QUARTET ALTIMIRA – Allegro amb Shubert Haydnn i Beethoven  Auditori Fòrum Berger  Balaguer

 

10 €
 

28/02/21

 

19h LES FOURCHETTES  Grup Vocal  Auditori Fòrum Berger  Balaguer

 

10 €
 

13/03/21

 

20h JOAN CHAMORRO REUNION BAND by SANT ANDREU JAZZ BAND  Casal – Societat La Principal 14 €
 

28/03/21

 

19h SUU  

Castellers de Vilafranca – Cal Figarot

 

15 €
 

18/04/21

 

19h PEYU – L’home orquestra  

Auditori Fòrum Berger  Balaguer

 

14 €
 

09/05/21

 

19h THE HANFRIS QUARTET  

Auditori Fòrum Berger  Balaguer

 

12 €
 

30/05/21

 

19h AL DENTE – ÒPERA AL PUNT .CIA Modus Operandi  

Auditori Fòrum Berger  Balaguer

 

10 €
 

20/06/21

 

20h ALÉRGICAS AL POLEN  

Seu dels Falcons de Vilafranca

 

10 €
 

21/08/21

 

20h CARLA MOTIS Trio featuring ANDREA MOTIS i JOAN CHAMORRO  

Caves Rovellats

 

15 €

 

 

El MUSiCVEU, un referent musical que arriba a la 7a edició

El Festival va néixer amb la voluntat de promocionar els artistes més novells i va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups emergents. Actualment, el Festival gaudeix d’una cartellera d’artistes i grups musicals, d’òpera i teatre diversos, reconeguts en el panorama musical actual, fet que conforma un magnífic programa ric en diferents estils i atractiu per a tothom.

El Festival vol agrair a la Basílica de Santa Maria,  Castellers de Vilafranca Cal Figarot, Falcons de Vilafranca, Casal – Societat La Principal i Caves Rovellats per cedir els seus espais per celebrar els concerts i convida a tothom a participar d’aquesta gran festa de la música de caràcter solidari al Penedès, que enguany serà en benefici el REBOST SOLIDARI de l’Associació RESSÒ.

Igualment s’agreix el suport de tots els patrocinadors que fan possible any mes la celebració del Festival.

ACONSEGUEIX LA TEVA ENTRADA!