Una programació de luxe i plena de novetats omplirà la novena edició del Festival Solidari MUSiCVEU

Solidaritat unida amb una programació de luxe

Tot a punt per arrencar el dia de Reis la nova edició del Festival Solidari MUSiCVEU de la Fundació Pinnae. En aquesta novena edició el nombre d’actuacions s’amplia a 12 concerts, que se celebraran en 9 espais diferents del Penedès i del Garraf,  durant 7 mesos.

Aquesta edició del Festival Solidari Musicveu se celebrarà entre el 6 de gener i el 22 de juliol del 2023.

Enguany a l’habitual emplaçament de Cal Berger s’hi afegeixen nous espais socials i culturals de Vilafranca, alguns cellers de l’Alt Penedès i per primer cop l’Espai Far situat a Vilanova i la Geltrú, amb la finalitat de donar a conèixer nous emplaçaments d’especial atractiu del territori.

La diversitat dels emplaçaments permetrà encabir propostes musicals per un públic objectiu més ampli i permetre millors aforaments als esdeveniments.

També es continuarà oferint l’opció de fer visites, Musictast i sopars al públic dels concerts programats als cellers, permetent gaudir al màxim del magnífic entorn on es duu a terme l’actuació i oferir una experiència cultural, gastronòmica i enoturística inoblidable.

El preu per participar en les diferents activitats programades pretén ser accessible per la majoria de persones gràcies a la col·laboració dels Patrocinadors i de la gestió de la Fundació Pinnae, entitat sense finalitat lucrativa que organitza aquest festival solidari.

El vessant solidari del festival

Aquesta 9a edició del solidari Musicveu serà en benefici dels Amics Joan Petit, nens amb càncer, una fundació sense ànim de lucre que té per objecte l’atenció als afectats directament i indirectament pel càncer infantil i la divulgació del coneixement d’aquesta malaltia. L’entitat destina tots els seus recursos als hospitals, clíniques i centres de tractament i rehabilitació oncològics infantils i a les fundacions oncològiques infantils, amb estreta relació amb els equips mèdics de Sant Joan de Déu i la Vall d’Hebron.

Novetats i conferències MUSiCVEU

A banda de les activitats musicals, en aquesta edició el Musicveu també prepara d’altres activitats amb ànim de fer difusió i sensibilització a la societat de l’acció solidària del Festival. Així, es duran a terme activitats esportives i socials com és la caminada solidària contra el càncer a la Muntanyeta a Olèrdola, l’espectacle infantil Clown Internacional a la seu de Cal Figarot dels Castellers i en aquesta edició es programaran quatre xerrades a càrrec de metges especialitzats en oncologia, psicologia, nutrició, dels Hospitals de Sant Joan de Déu i de la Vall d’Hebron a fi d’apropar la realitat mèdica i humana a tot el teixit social i amb un clar objectiu de fomentar la sensibilització envers el coneixement d’aquesta malaltia a la societat en general.

Amb la suma de tot es pretén aconseguir el màxim impacte i difusió a tot el  territori,  a través de múltiples i variades activitats culturals i socials que permetin recaptar fons destinats a l’entitat beneficiària d’aquesta novena edició del Festival Solidari Musicveu de la Fundació Pinnae.

Com a novetat dissenyarem un calendari del festival perquè es pugui descarregar en dispositius mòbils.

Les entrades surten a la venda al portal de venda d’entrades en línia www.musicveu.cat i també a la taquilla de l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer.

FEM CULTURA SOLIDÀRIA, FEM CULTURA ACCESSIBLE, T’APUNTES?