Preestrena de l’espectacle Un mapa del cos al Fòrum Berger Balaguer

El Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acull el proper 24 d’abril a les 20h l’espectacle UN MAPA DEL COS, de Miquel Villabla, Mariona Ríos i Marina Torra. Es tracta de la presentació del Projecte seleccionat dins del X Circuit per la Fàbrica de Lied del Montseny en la convocatòria de residències artístiques del 2020.

UN MAPA DEL COS és un espectacle multidisciplinari de creació pròpia de música Lied, poesia, performance, dansa i arts plàstiques. Una protagonista i un recorregut introspectiu, on descobrirà els nusos emocionals que no veu durant el dia a dia i es retrobarà amb ella mateixa fins a assolir la pau interior. Les diverses vivències de la protagonista aniran acumulant marques en un llenç formant una mena de mapa, ple d’històries. Aquest mapa és la protagonista, allò bo i allò dolent, tot el que viu forma part d’ella.

L’argument central de l’espectacle parteix del poema “Teoria del caos” d’Anna Gual i de textos de Mariona Ríos. A partir d’aquí es dibuixa l’experiència de la protagonista, que no pot exterioritzar el que sent. Un garbuix d’emocions la consumeix i no sap com posar-hi ordre perquè, potser, no s’ha permès l’espai per desgranar què li fa mal. L’espectacle és un recorregut emocional de la protagonista a través del seu dolor per reescriure com se sent.

És obert a tothom amb aforament limitat i mesures de seguretat COVID. Les entrades la estan disponibles al portal www.topticket.cat

RESERVA ENTRADES

Descarrega el programa UN MAPA DEL COS

Marina Torra_un mapa del cos

MARINA TORRA CABAU Nascuda a Calaf de pare català i mare occitana. Actualment cursa els estudis superiors de música a l’ESMUC, amb Margarida Natividade i Marta Almajano. També s’està formant en l’àmbit del Lied amb professors com Francisco Poyato, Alan Branch i Assumpta Mateu. Ha treballat amb professors com Jorge Sirena, Ulrike Haller, Oriol Rosés i Eulàlia Ara. Un personatge, tres facetes: la Marina canta els pensaments que li venen al cap a la protagonista, allò que sent i potser no vol, o no s’atreveix a dir.

Miquel Villabla_un mapa del cos

MIQUEL VILLALBA CASTELLS Nascut a Vilafranca del Penedès, ara resident a Sant Celoni, és graduat per l’ESMUC en direcció de cor i orquestra, formant-se amb Salvador Brotons, Johan Duijck, Adolf Pla i Francisco Poyato. Paral·lelament, manté una forta activitat pianística, sobretot treballant amb cantants solistes i cors. Ha col·laborat amb entitats com l’Orquestra Simfònica del Vallès o la Polifònica de Vilafranca i amb l’òpera de Sarrià. En Miquel, a través del piano, condueix els discurs i il·lustra les emocions de la protagonista, fins i tot les més amagades a l’inconscient.

Mariona Rios_un mapa del cos

MARIONA RÍOS PÉREZ Nascuda a Vilafranca del Penedès, és graduada en Belles Arts, i ha cursat un màster en educació artística i un altre en disseny escenogràfic. És una artista multidisciplinar en el camp gràfic (il·lustració, disseny gràfic, escenografia…) i l’escènic (escriptura i narració de relats eròtics, teatre, trapezi…). La Mariona és la cara visible de la protagonista, la persona que tothom coneix, la que expressa els seus neguits i inquietuds cap a l’exterior. Però, com tothom, la nostra protagonista és molt més que allò que el món veu.