Últim cap de setmana per visitar l’exposició dedicada a la verema al Fòrum Berger Balaguer

Aquest cap de setmana és l’últim per visitar la VI Exposició col·lectiva dedicada a la Verema, una mostra de pintura i art que ha despertat sensacions de la mà de Grupdart.cat del Masnou que ha exposat per primer cop al Penedès.

L’exposició es pot visitar fins aquest diumenge 12 de novembre

 

 

Aquesta exposició es podrà visitar fins el proper diumenge 12 de novembre al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca, amb accés totalment lliure de 18h a 20h de dijous a dissabte, i de 12h a 14h i de 18h a 20h el diumenge.

La mostra compta amb 43 obres majoritàriament de pintura a l’oli i llapis al vi però on també hi apareix una fotografia i una escultura, totes elles creades per l’ocasió i que giren entorn a la verema; des d’un camp de raïms fins un bodegó.

Els visitants poden gaudir de les diferents tècniques, estils i colors que 23 artistes han unit per mostrar aquest treball tan representatiu que es duu a terme al Penedès en aquesta època de l’any.

Reportatge RTVVilafranca
Clica per veure el reportatge de RTVVilafranca sobre l’exposició

Grupdart.cat aplega artistes de procedències molt diverses i és una associació que neix amb l’objectiu de promoure i potenciar l’art, realitzant activitats que contribueixen a la seva difusió, la recerca, la creació com ara exposicions, tallers, concursos, viatges culturals, xerrades, taules rodones, rutes d’art, entre d’altres; per tal de fomentar projectes artístics, comunitaris, educatius, de sensibilització i cooperació, en el seu sentit més ampli.

En motiu de la seva primera exposició al Penedès, Grupdart.cat va fer una Trobada d’artistes a Vilafranca

 

 

 

En aquest cas és la sisena exposició dedicada a la verema que organitza aquest col·lectiu, però la primera mostra al Penedès. És per això que fa uns dies Grupdart.cat va aprofitar per fer una Trobada d’artistes a Vilafranca del Penedès que va aplegar més de 100 persones. Una jornada molt especial amb visita a la ciutat que va finalitzar en una petita celebració convidant a tots els assistents a una copa de cava per gentilesa del celler Jané Ventura.