El Festival Musicveu Solidari segueix al Fòrum Berger amb The Gourmets Vocal Quartet

Aquest diumenge, 22 de gener a les 19 hores, el Festival solidari Musicveu, organitzat per la Fundació Pinnae, oferirà un concert de gospel fresc, potent i de gran qualitat amb The Gourmets Vocal Quartet, un dels grups vocals més atractius d’Espanya, que tindrà lloc a l’Auditori de l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer.

The Gourmets Vocal Quartet destaca pel so vibrant de quatre veus solistes excepcionals acompanyats de piano, perfectament foses en harmonia, que ofereixen un gospel intimista i elegant. Presenten els seus concerts des d’una perspectiva musical i humanista, com una manera de fer conèixer aquests cants que van ajudar milions d’éssers humans a suportar l’esclavitud, però també a transportar-se cap a la llibertat.

El quartet en formació de “jubilee quartet” i partint de les arrels de la música afroamericana (els negre spirituals), s’endinsa al gospel i el soul a l’estil de grups mítics com The Golden Gate Quartet, The Dixie Hummingbirds o Sam Cooke & The Soul Stirrers. Ha actuat en diferents Festivals Internacionals, a l’Auditori de Bcn, al Gran Teatre del Liceu, i a les sales Jamboree i Harlem Jazz Club.

RESERVA ARA LA TEVA ENTRADA

Pròximes activitats del Musicveu adreçades a petits i grans

La pròxima cita del Festival solidari està adreçada al públic més petit. Sensibles a l’acció solidària del festival d’enguany, la investigació del càncer infantil, el Musicveu ha preparat una activitat familiar oberta a tots els públics però en especial als més petits de la casa. Es tracta d’un espectacle infantil amb el pallasso internacional Nanu Ferrari que omplirà de rialles, diversió i altres sorpreses l’espai de Cal Figarot – Castellers de Vilafranca, el pròxim diumenge 5 de febrer a les 12h.

El diumenge 12 de febrer a les 19h al Fòrum Berger Balaguer serà el torn del grup The Black Barbies amb un espectacle de ritme i energia amb el millor Pop & Swing i el dissabte 4 de març a les 20:30h al Teatre Casal de Vilafranca actuarà el reconegut cantautor Mikel Erentxun oferint la seva millor versió dels ’80.

Les entrades estan ja disponibles a www.musicveu.cat i a la taquilla del Fòrum Berger en horari de dijous a dissabte de 18-20h i diumenges i festius de 12-14h i de 18-20h.

Aquesta 9a edició del solidari Musicveu serà en benefici dels Amics Joan Petit, nens amb càncer. Vine a gaudir del musicveu i donaràs suport a la investigació del càncer infantil! Fem cultura solidària i accessible, t’apuntes?