The Sey Sisters, el Color del Gospel de casa nostra

El proper concert del Festival de Música i Veu tindrà lloc el 28 de maig al Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae a Vilafranca del Penedès amb l’espectacular trio de veus negres The Sey Sisters, un dels conjunts vocals més emblemàtics del moment.

Sota aquest nom apareixen Edna, Yolanda i Kathy Sey, un trio de veus femenines que desprenen el seu talent arreu del món acompanyades del pianista i saxofonista Albert Bartolomé. Cants a capella de profunda delicadesa, plens de força, emoció i riques harmonies que conviden a endinsar-se a un viatge musical des del gospel fins al soul i la tradicional música africana a través del seu espectacle “Let freedom ring”.

L’energia contagiosa, emoció i força “Sey” aterren al Festival de Música i Veu de Vilafranca el 28 de maig

 

 

 

Un concert molt especial i esperat del Festival de Música i Veu que marcarà nota. Una actuació que fusiona l’ànima gospel amb l’esperit africà, desembocant a una gran energia contagiosa per a tots els assistents.
Aquestes germanes, originàries de Ghana, són considerades una de les formacions de gospel amb major projecció de l’actualitat.

En finalitzar el concert es podrà gaudir del “tast de comiat” on artistes i públic podran trobar-se i degustar cava i catànies, gentilesa dels patrocinadors.

El Festival sorteja 1 sopar doble i 2 CD entre les persones que comprin entrades anticipades pel concert fins el 26 de maig, 12h

 

 

 

Promoció del concert

Com ja és habitual enguany, el Festival de Música i Veu inicia nova promoció sortejant 1 sopar doble al Cèntric, gastro-bar de Vilafranca i 2 CD’s de les The Sey Sisters entre totes les persones que adquireixin entrades anticipades per aquest concert. Les entrades es poden adquirir al portal de venda d’entrades de la Fundació Pinnae www.topticket.cat o a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en el seu horari habitual d’obertura.
També hi haurà la promoció del Facebook i Twitter de la Fundació Pinnae per a poder-hi participar.

COMPRA ARA LA TEVA ENTRADA

Festival de Música i Veu

Aquest concert es celebra en el marc del III Festival de Música i Veu, una aposta cultural organitzada per la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, ambdues sense ànim de lucre, que ofereix un seguit de concerts d’estils molt diversos a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer des de principis d’any i fins al 9 de juliol.

La principal singularitat del Festival és el gran nombre d’estils que el configuren per tal d’arribar a un gran nombre de públic d’edats força diverses, amb ànim de promoure la cultura musical en directe al territori. Com a gran novetat d’aquesta edició part de la recaptació obtinguda serà en benefici de la Fundació l’Espiga, entitat que millora la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional. I un aspecte important són els sortejos i promocions que s’ofereixen.

#festivaldemusicaiveu solidari amb la Fundació l’Espiga

PATROCINADORS MAILCHIMP