Grup CNL Teatre presenta la seva obra “Vacances” al Fòrum Berger Balaguer

El Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae presenta el proper 12 de juny a les 19h l’obra teatral  “VACANCES” del Grup CNL Teatre – Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf.

VACANCES és una obra teatral escrita pels voluntaris, aprenents i alumnes dels cursos de català del taller de teatre 2019-2020. Una obra escrita abans del confinament, treballada online durant la situació d’emergència i que ara ofereixen fruit de tot l’esforç i que, adaptant-se a tota situació, han continuat aprenent i compartint tot allò que els va ajuntar: la llengua, el teatre i l’amistat.

L’argument central de l’obra transcorre en un càmping durant les vacances d’estiu. Una família posa en escena diferents situacions amb els veïns que es poden trobar. L’obra descriu dues setmanes en un càmping molt agradable que té moltes activitats.

L’espectacle és obert a totes les persones que tinguin ganes de gaudir-lo. El local compleix totes les mesures de seguretat i protecció COVID-19.

Les entrades són disponibles només a la taquilla del Fòrum Berger en el seu horari d’obertura que és de dijous a dissabte de 18 a 20h i diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 20h. El preu de l’entrada és de 4€ + la voluntat, un fons de donacions que es destinarà al projecte solidari de la Marató de TV3 2021 per a la salut mental.

El Consorci per la Normalització Lingüística (CPNL) té l’objectiu de facilitar el coneixement del català i afavorir-ne l’ús en tots els àmbits, disposant d’una xarxa territorial de 22 centres de normalització lingüística (CNL) i 146 punts d’atenció.

El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf, amb seu a Vilafranca del Penedès, està format pels ajuntaments de Sant Pere de Ribes, Sant Sadurní d’Anoia, Sitges, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú, i els consells comarcals de l’Alt Penedès i del Garraf.

Organitza: CNL de l’Alt Penedès i el Garraf

Col·labora: Fòrum Berger Balaguer – Fundació PINNAE

Descarrega el Programa Grup CNL Teatre_’Vacances’