Aquest diumenge SUU en concert solidari al MUSiCVEU Festival

El pròxim diumenge 28 de març a les 19h a la Seu dels Castellers de Vilafranca (Cal Figarot), tindrà lloc el tercer concert del Festival solidari MUSiCVEU amb la cantautora revelació SUU que oferirà un concert acústic.

Un Festival organitzat per la Fundació Pinnae, que celebra la seva setena edició i que enguany és a benefici del REBOST SOLIDARI de l’Associació Ressó.


ÚLTIMES ENTRADES disponibles a
www.musicveu.cat


Suu és una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat. Després de triomfar amb el seu primer disc Natural, pel que va guanyar el premi Enderrock a millor artista revelació i a través de les xarxes socials, l’èxit assolit s’explica per la seva naturalitat, pel seu particular timbre de veu i pel seu do innat per a la composició. L’any 2020 presenta un nou disc, Ventura. El pop festiu de Suu, que a vegades abraça el reggae, l’ska i el calypso, en aquest treball evoluciona a noves dimensions.

El MUSiCVEU, un referent musical que arriba a la 7a edició

El Festival va néixer amb la voluntat de promocionar els artistes més novells i va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups emergents. Actualment, el Festival gaudeix d’una cartellera d’artistes i grups musicals, d’òpera i teatre diversos, reconeguts en el panorama musical actual, fet que conforma un magnífic programa ric en diferents estils i atractiu per a tothom.

El Festival vol agrair a la Basílica de Santa Maria,  Castellers de Vilafranca Cal Figarot, Falcons de Vilafranca, El Casal-Societat La Principal i Caves Rovellats per cedir els seus espais per celebrar els concerts i convida a tothom a participar d’aquesta gran festa de la música de caràcter solidari al Penedès, que enguany serà en benefici el REBOST SOLIDARI de l’Associació Ressó.