Suport i Natura, nou projecte d’hort sociolaboral de Salut Mental Garraf – AFAMMG

El projecte Suport i Natura d’hort sociolaboral que desenvolupa Salut Mental Garraf – AFAMMG, enguany amb el suport de la Fundació Pinnae, ja és una realitat. Dotze persones amb problemes de salut mental reben formació en jardineria i horticultura ecològiques, alhora que gaudeixen d’un espai i unes activitats que els permeten recuperar hàbits laborals i habilitats socials.

Gràcies a l’ajut rebut en la Convocatòria 2020 d’Impuls Social pel Territori de la Fundació Pinnae, l’entitat Salut Mental Garraf – AFAMMG ha pogut contractar dues persones noves i, actualment hi estan fent pràctiques dos més que en un futur pròxim seran integradores socials. I cada vegada són més les persones que volen fer voluntariat.

Es desenvolupa als terrenys de Masia Nova, que va ser la casa del gran mestre i ballarí Joan Magriñà. Per això, la cura d’aquest espai és una contribució també al manteniment del patrimoni de la ciutat de Vilanova i la Geltrú.

Convocatòria 2020- Projectes guanyadors - copia

El projecte també interactua amb el territori per mitjà de l’aportació solidària setmanal que és oberta a tota la ciutadania i permet conèixer les activitats que s’hi fan. També amb tots els agents socials i de salut de la comarca.

Els excedents de productes que tenen en l’hota sociolaboral són cedits a l’Economat de Vilanova i la Geltrú (Banc dels aliments).

Cartell hort_usuaris_2020