La Fundació Pinnae amb les persones afectades per ELA

La Fundació Pinnae ha donat suport a l’edició del llibreMà Amiga, un conte per la cura de l’ELA”, un conte il·lustrat infantil creat entre tres germans (Dalmaus, Polets i Gemma) per recaptar fons per a un futur tractament de l’ELA.

L’Esclerosis Lateral Amiotròfica, és una malaltia degenerativa que pateixen 4.000 persones a Espanya i que afecta, entre elles, el pare dels creadors del llibre. Però més enllà d’això, és un conte per explicar als més petits el valor de la solidaritat i la generositat. I per a mostrar-los d’una manera gràfica i senzilla tot el que podem arribar a canviar quan donem un cop de mà.
El conte ens explica la història d’en Fonso, un senyor molt trempat que un dia rep una notícia molt dolenta: té ELA. Però quan tot sembla molt molt fosc, una curiosa mà apareix per a ajudar-lo.
Tot i que és una història explicada en paper, és també molt interactiva. En ella, cada lector es converteix en el protagonista principal de la narració.

El projecte, recolzat per la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, destinarà tota la recaptació obtinguda d’aquest llibre a la plataforma TRICALS, una iniciativa integral europea d’investigació que suma esforços dels millors centres per trobar una cura per l’ELA.

Perquè AVUI ÉS EL MILLOR DIA. Dóna la teva mà amiga, accedint a contemaamiga.org

La Fundació Pinnae complementa aquesta acció social amb l’organització i coordinació d’una exposició de fotografia a l’espai cultural del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès. Una mostra que es durà a terme del 7 d’octubre a 14 de novembre de 2021 i que presentarà unes 18 fotografies de l’Ildefons Oliveras, gran aficionat de la fotografia, protagonista del llibre i un fort lluitador contra l’ELA des de fa un temps. La recaptació total per la venda de les fotografies exposades també es destinarà a la lluita contra l’ELA.