Som el que mengem, la xerrada MUSICVEU amb la Dra. Antonieta Barahona

Divendres 2 de juny a les 19.30 h a l’Espai Cultural Fòrum Berger va tenir lloc la xerrada MUSICVEU sobre alimentació per adults i infants a càrrec de la doctora Dra. Antonieta Barahona, autora del llibre “Culleres que cuiden”.

El Festival Solidari Musicveu va organitzar una nova conferència en aquesta ocasió sota el títol “Som el que mengem” a l’Espai Cultural Fòrum Berger.

La xerrada va ser a càrrec de la Dra. Antonieta Barahona autora del conegut llibre “Culleres que cuiden” i estarà enfocada en la importància de l’alimentació pel que fa a la salut, psicologia i emocions i posteriorment es generarà un col·loqui amb els assistents per resoldre dubtes i consultes.

El llibre “Culleres que cuiden” que compta amb receptes de famosos cuiners i pastissers que ha preparat un repertori de plats que és una guia d’assessorament en l’alimentació per a infants i adults a ajudar a seguir una dieta estructurada, diversa i nutricional molt completa. Les il·lustracions que acompanyen aquest llibre-receptari són de Pilarín Bayés.

La doctora Antonieta Barahona és metgessa especialista en nutrició, màster en nutrició i ciències dels aliments i és professora de la Universitat de Lleida, directora de l’aula de cuina i també col·laboradora amb diverses entitats públiques i privades en temes de nutrició.

En finalitzar la xerrada es va poder adquirir el llibre i la recaptació es destina a la Fundació Joan Petit, amics de nens amb càncer, entitat beneficiaria de la novena edició del Festival Solidari MUSICVEU.