Serra Grup Immobiliari dóna suport a la promoció dels Allotjaments Inglada Via

La Fundació Inglada Via ha signat un acord amb Serra Grup Immobiliari per tal de donar a conèixer els serveis d’Allotjaments Inglada Via ubicats al carrer Sant Bernat de Vilafranca i que promou la Fundació Pinnae.

A partir d’ara, aquesta immobiliària amb oficines a Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú, afegiran a la seva cartera de gestió els Allotjaments Inglada Via destinats a persones majors de 65 anys que mantenen la seva autonomia personal.

Aquests allotjaments estan dissenyats per facilitar la vida quotidiana dels seus inquilins: sense barreres arquitectòniques i amb un sistema de comunicació i alarma les 24 hores del dia.

A més, els usuaris d’aquest espai també tenen accés a espais comuns, servei de recepció i suport personal les 24 hores del dia i a altres serveis com el repàs de neteja diària del bany, fer els llits, recollida diària d’escombraries, rentat de la roba del llit, utilització lliure de la bugaderia, sessions de fisioteràpia grupal, activitats d’estimulació de les funcions cognitives o tallers setmanals de manualitats i activitats lúdiques. També disposen d’una consulta setmanal d’infermeria i el subministrament d’aigua, electricitat i internet gratuït.

Amb aquest acord, Serra Grup Immobiliari permetrà donar a conèixer aquests allotjaments a les comarques de l’Alt Pendès i el Garraf.

Aquest és un projecte que promou la Fundació Pinnae, propietària de l’edifici, i que és gestionat per la Fundació Inglada Via.