S’inicia un seminari sobre Història de la Música amb èxit de participació

L’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Vilafranca del Penedès segueix el seu curs encarant ja el tercer trimestre. Seguint amb el costum dels darrers anys, a més de les conferències habituals dels dijous, obertes als socis i que es celebren a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, l’Aula de la Gent Gran organitza un SEMINARI obert a tothom sobre temes concrets. Per aquest curs, s’ha preparat un seminari de quatre dies sobre el tema HISTÒRIA DE LA MÚSICA. Aquest passat dimecres 13 de març es va celebrar la primera sessió a càrrec del Dr. PERE LARROSA, Llicenciat en Història i Ciències de la Música i Metge de Família, amb unes exposicions plenes d’entusiasme i vivencialitat d’un gran professional. El seminari preveu als assitents d’adquirir un àmpli coneixement de la Història de la Música, així com dels autors destacats de diferents èpoques.

Els dies i temes previstos del seminari són els següents:

Dimecres, 13 de març __ Introducció a la Història de la Música

Dimecres, 20 de març __ Antonio VIVALDI, l’esclat de la Música Barroca

Dimecres, 27 de març __ Ludwig van BEETHOVEN, del Classicisme al Romanticisme

Dimecres, 3 d’abril  ____ Piotr Ilich TXAIKOVSKI, música i passió

Totes les xerrades del seminari es celebraran a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer en horari de 18-19h. Per apuntar-s’hi cal fer la inscripció i pagament a l’entrada del centre o bé trucar al telèfon 938920279 (Sra. Adelina Morató).

Organitza: Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran

Formació permanent en l’envelliment actiu

Les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran són un projecte social endegat per les principals universitats catalanes que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercer edat. És una alternativa més al temps de lleure d’aquest col·lectiu, la gent gran, propiciant que estiguin al dia de nous coneixements en àmbits molt diversos i sobre els quals manifesten interès.

L’Auditori del Fòrum Berger Balaguer fa 17 anys que acull les jornades de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran a Vilafranca del Penedès, unes jornades que any rere any han tingut la presència de grans conferenciats i una àmplia participació i implicació dels seus associats.

> Accedeix al programa del 3r trimestre