Aquest divendres continuen les xerrades musicveu sobre Benestar emocional al Fòrum Berger

Aquest divendres 10 de juny a les 19h tindrà lloc la segona xerrada musicveu que serà sobre Benestar Emocional a càrrec de Sílvia San Juan i Mònica Cervera, professionals del CAP Vilafranca Nord.

La millor manera d’acompanyar a les persones que pateixen Alzheimer i altres demències i als seus familiars és posant al seu abast els recursos disponibles que els poden ajudar a fer front a la malaltia. Estar informats, assesorats i orientats ajudarà a les famílies a anticipar-se al que els vindrà i així estar preparats i disminuir el nivell d’angoixa que aquestes situacions poden provocar. La Sílvia San Juan i la Mònica Cervera de l’equip de CAP Vilafranca Nord ens explicaran quins són aquests recursos amb l’objectiu d’intervenir en el benestar emocional dels familiars i cuidadors/es de malalts d’Alzheimer i altres demències i així millorar la qualitat de vida d’aquestes persones.

L’entrada és lliure i gratuïta a les conferències

Una activitat que pretén donar visibilitat i sensibilització a la ciutadania sobre l’acció social que caracteritza el Festival solidari Musicveu.

El Festival solidari MUSICVEU, que organitza la Fundació Pinnae, ha programat tres conferències sobre l’Alzheimer i altres malalties relacionades, que es duen a terme a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer. Aquestes conferències ens arriben en col·laboració de les entitats Llambrusca i TIÁM, beneficiàries del 8è Festival Musicveu pel seu programa Junts per l’Alzheimer i altres demències i pretenen donar a conèixer l’acció social que caracteritza el festival, aportant eines, coneixements i reflexió en diferents aspectes de la salut mental i el seu benestar emocional.


Hi esteu convidats!