Recital amb PIANO, SORRA i PARAULES Una mirada a l’Alzheimer

El pròxim dia 6 de maig a les 19.30h a l’Espai Cultural Fòrum Berger tindrà lloc l’espectacle PIANO, SORRA i PARAULES Una mirada a l’Alzheimer, creat a partir del llibre ”Postals presents per a una mare absent” (L’Albí Edicions 2018):

L’espectacle integra en un sol cos els tres elements que li donen forma. La sorra, com a metàfora de la malaltia: «Els dibuixos amb sorra es difuminen, es transformen, s’esborren», com podrà veure en públic a través d’una gran pantalla, la música, creada expressament i interpretada en directe com a vehicle emocional i les paraules, ja escrites, com a missatge.

Parlem de l’Alzheimer per compartir la vida, acompanyar les ombres i reivindicar el valor de les emocions amb una mirada poètica, neta, clara. Toni Ortiz Jurado, artista plàstic, fent dibuixos amb la sorra que apareix, es dilueix, es transforma, s’insinua, s’esborra, desapareix i només hi queden essències, records, emocions…

Elisenda Duocastella Pla, compositora, creant música tocant el piano. La MÚSICA d’un PIANO en directe que embolcalla una història emocional capturada en “instants” precisos, vitals…

Pep Garcia Orri,  autor Compartint Les paraules del llibre ”Postals presents per a una mare absent” compartides en viu i en harmonia amb el traç de la sorra i el so del piano.

Una proposta emotiva per parlar d’Alzheimer…i encara que sembli contradictori, utilitzant la «bellesa» dels tres elements per parlar d’una malaltia «gens bella».

PIANO, SORRA i PARAULES

COMPRA LA TEVA ENTRADA