El grup Ginestà obrirà la 8a edició del Festival Musicveu organitzat per Pinnae

La Fundació Pinnae avança el primer concert del Festival Musicveu que es presentarà el proper 24 de novembre coincidint amb la setmana de la Música. Ja estan a la venda les entrades pel concert del grup Ginestà que se celebrarà el 19 de desembre a Cal Figarot – seu dels Castellers de Vilafranca del Penedès.

El Festival Musicveu torna a escalfar motors i presenta el primer dels concerts d’aquesta vuitena edició. El grup Ginestà serà el primer dels concerts que se celebrarà el 19 de desembre a les 19h a Cal Figarot – seu dels Castellers de Vilafranca del Penedès que donen el seu suport i cedeixen l’espai per a celebrar aquest concert.

Ginestà és una banda de quatre components encapçalada per la Júlia i el Pau Serrasolsas, dos germans que narren la quotidianitat i els seus ideals mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català, endinsant-se de ple en els beats i els loops electrònics buscant un so contemporani. A finals de 2019 es va publicar el seu segon treball, guanyador del Premi Enderrock per votació popular al Millor disc de cançó d’autor.

El preu de les entrades és de 15€ i ja estan disponibles al web www.musicveu.cat i també a les taquilles del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca. Per la compra de cada entrada, la Fundació Pinnae donarà un euro a La Marató de TV3, enguany dedicada a la Salut Mental.

Coincidint amb el Dia Internacional de la Música, el 22 de novembre, la Fundació Pinnae presentarà públicament la 8a edició del festival musical solidari del Penedès i es desvetllaran tots els grups musicals que hi actuaran, així com l’entitat social a qui es destinarà la recaptació obtinguda.

El Festival Musicveu enguany estrena nova imatge gràfica que denota el seu compromís i la seva consolidació al territori: