Maria Canyigueral i les Sound Six estrenen el Festival MUSiCVEU

El Festival MUSiCVEU s’estrena amb dues grans actuacions, el diumenge 28 de gener amb el piano de Maria Canyigueral i l’11 de febrer amb les veus televisives de les Sound Six. Amb aquests dos concerts es dóna el tret de sortida al Festival que en la seva IV edició ha programat 10 concerts des del mes de gener fins al juny. L’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès serà un any més, l’escenari d’un Festival que aporta una proposta cultural única i molt especial amb un destacat caire benèfic a favor de la Creu Roja de l’Alt Penedès. Enguany el Festival també estrena nova imatge amb canvi de nom i una pàgina web pròpia.

28 de gener estrena de la IV edició del Festival Música i Veu a Vilafranca del Penedès

 

 

28 de Gener a les 19h: Maria Canyigueral

La pianista gironina serà l’encarregada d’estrenar el Festival en un concert amb un repertori amb obres de Beethoven i Frederic Mompou. La intèrpret ha desenvolupat part de la seva carrera musical al Regne Unit, on ha recollit elogis de la crítica “per la seva gran personalitat”. A més també ha actuat nombroses sales arreu d’Europa i ha estat premiada diverses vegades en concursos de piano internacionals. El seu últim àlbum publicat al costat de la violinista Lana Trotovsek, ha estat guardonat amb la medalla d’or als Global Music Awards 2016. El pròxim 28 de gener i de la mà de la Xarxa de Músiques de Catalunya, serà una oportunitat imperdible per descobrir a una gran intèrpret de casa nostra.

CONCERT FAMILIAR: Els menors de fins a 12 anys tenen entrada gratuïta a aquest concert, sempre que vagin acompanyats d’un adult. Per obtenir aquestes invitacions, els adults que els acompanyen hauran de realitzar la compra de les entrades a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer, moment en què els sean lliurades les invicacions pels menors.

COMPRA ENTRADA PER MARIA CANYIGUERAL


11 de febrer a les 19h Sound Six

A través de la pantalla de televisió, el gran públic ha vist actuar a aquest grup vocal format actualment per 5 noies que han arribat a ser finalistes del popular concurs Oh Happy Day de TV3. La segona setmana de febrer tindrem l’oportunitat de veure-les en directe sobre l’escenari del MUSiCVEU amb un repertori de cançons actuals de pop i rock i també cançons d’autor. Amb el seu espectacle MOMENTS, que també dóna nom al seu darrer treball d’estudi, les Sound Six ofereixen un concert amb una cuidada posada en escena, coreografiada de manera elegant i enèrgica on s’acompanya a les seves veus amb bases instrumentals d’un pianista.

COMPRA ENTRADA PER SOUND SIX
Logo def. Musicveu

 

 

 

 

 


El MUSiCVEU estrena nova imatge i pàgina web

El Festival MUSiCVEU és una proposta cultural i benèfica molt única, i per aquest motiu requeria la creació d’un segell propi. En la seva IV edició, el Festival ha estrenat una nova imatge, incloent-hi el nou logotip i la renovació del nom, remarcant la marca del Festival amb un posicionament i projecció de la seva particular identitat. Per primer any el Festival també compta amb una pàgina web pròpia on poder veure la programació, comprar entrades i estar al dia de l’actualitat en el seu bloc. La dinamització del canal de facebook @Musicveu amb sorteigs d’entrades, o la creació d’una llista de Spotify on es poden escoltar els artistes del Festival, reforcen la presència del MUSiCVEU a les xarxes socials arribant cada dia a un públic més ampli i divers.

Les entrades per a tots els concerts estàn disponibles a través del portal online de la Fundació Pinnae a www.topticket.cat

 

 

 

Una proposta cultural que es consolida en el territori

El Festival Música i Veu neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinergies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, ambdues entitats sense ànim de lucre que treballen per a la promoció i difusió de la cultura musical al territori. Amb la voluntat de promocionar els artistes professionals més emergents, va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups consolidats. Una bona fórmula, única al territori, que dóna l’oportunitat a uns artistes amb gran potencial que compartirien cartell al costat de músics reconeguts en el panorama musical actual i que serien l’altaveu de masses d’un magnífic programa ric en estils musicals i atractiu per a totes les edats, sobretot de públic familiar. Al cap de tres edicions, la proposta del Música i Veu es consolida en el territori, sent un Festival amb un segell propi i amb valor afegit que busca apropar-se any rere any a un públic més ampli.

Coneix més sobre el Programa de Suport d’Emergència a l’Alimentació Infantil de la Creu Roja de l’Alt Penedès.

Bànner suport Creu Roja noticia web 800x335Patrocinadors peu email mitjans1


Ressó als mitjans: