L’EspaiCEP de la Fundació Pinnae rep les primeres visites

Ja s’han iniciat les visites a l’EspaiCEP en grups reduïts. L’EspaiCEP és un espai d’arxiu i memòria per preservar i gestionar la història de Caixa d’Estalvis del Penedès. El fons documental de l’Espai CEP, propietat de la Fundació Pinnae, està format per documentació, imatges i material publicitari de Caixa d’Estalvis del Penedès des de l’inici de la seva història l’any 1913 i fins el 2013.

WhatsApp Image 2021-04-28 at 17.04.04Aquest espai ja ha tingut les primeres visites de la mà de diferents persones que han treballat a l’entitat. Durant la visita, que valoren de molt satisfactòria i emotiva, han pogut tenir accés a fotografies d’oficines, d’accions i actes duts a terme, han pogut observar maquinària originària, com màquines de comptabilitat, màquines d’escriure, la primera guardiola que va tenir l’entitat financera, material promocional i d’oficina, i, fins i tot, reviure l’estança d’una oficina amb tot el seu mobiliari. Un viatge a tota una història, sentiment i emoció.

Les visites s’atenen en grups de màxim 8 persones, mantenint totes les mesures de seguretat i higiene i prèvia sol·licitud de la visita que es realitza a través del següent formulari: www.pinnae.cat/visita-espaicep

L’accés és LLIURE i GRATUÏT per a tots els AMICS DE L’ESPAICEP.

Fes-te Amic de l’EspaiCEP i sol·licita la teva visita. Si ja ets AMIC, només cal que omplis el formulari de sol·licitud de visita i contactarem per agendar el dia i hora convinguts. Us animem a gaudir plegats d’aquest espai tan nostre, tan de tots.

Properament es farà el sorteig d’entrades als propers concert del Festival solidari MUSiVEU que la Fundació Pinnae ha organitzat a Vilafranca del Penedès, entre tots els amics i amigues de l’EspaiCEP.