Es presenta la VIII edició del Festival Musicveu organitzat per la Fundació Pinnae

El Festival donarà inici el 19 de desembre i finalitzarà el 20 d’agost de 2022. Part de la recaptació del Musicveu es destinarà al programa “Junts per l’Alzheimer i altres demències” que realitzen l’Associació TIÁM i l’Associació Llambrusca

Aquest dimecres 24 de novembre s’ha presentat a Vilafranca del Penedès la 8a edició del Festival Musicveu que organitza la Fundació Pinnae. Aquest és un festival solidari que aplega 11 grups i músics d’estils i posicionaments ben variats amb ànim de promoure la cultura musical en directe.

Aquests concerts se celebraran entre el 19 de desembre del 2021 i el 20 d’agost del 2022 i es faran a 9 espais diferents del Penedès, com són el centre cultural i modernista del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae a Vilafranca del Penedès, les caves Rovellats, Joan Sardà o Torreblanca, el CavaCentre de Sant Sadurní d’Anoia, el local dels Castellers de Vilafranca Cal Figarot, la Basílica de Santa Maria, els jardins del futur Centre de Dia Jaume Nicolás – Fundació Pinnae o el Casal Societat La Principal a Vilafranca.

Entre els grups participants d’aquesta vuitena edició trobem concerts de pop com Ginestà, de música clàssica com el de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà en nou format i denominació “Orthemis” o de grups vocals com The London Community Gospel Choir o Ol’green. Musicveu també oferirà un espectacle d’havaneres i cançó de taverna a càrrec de Les Anxovetes i un concert més d’autor com el que faran Elena Gadel i Marta Robles. Altres propostes del festival són els concerts de jazz de Susana Sheiman i de Fredi’s Jazz Band, l’espectacle de Las Migas i el magnífic tribut al grup d’ABBA The new experience. L’escenari d’aquesta actuació Premium és sorpresa. Es tracta d’un espai únic que anirem descobrint els propers dies amb diferents post que es publicaran a les xarxes socials del musicveu. El festival tancarà amb el concert de Northern Cellos, un espectacular show de música rock a quatre violoncels i bateria.

Aquest és un festival organitzat per la Fundació Pinnae que, enguany amb nova imatge gràfica, compta amb el patrocini de Serveis Mèdics Penedès i la col·laboració d’altres empreses i institucions com Rovellats, Cava Centre, ISEL Audiovisual, Factor Energia, Emms, Vilamòbil, Caser Seguros Vilafranca, Serra Grup Immobiliari, Gadescat, Fenster i Cal Blay.

PROJECTE SOLIDARI

Com totes les edicions anteriors, Musicveu destina part de la seva recaptació obtinguda a projectes solidaris. Enguany s’ha escollit donar suport a una acció social que duen a terme dues entitats pioneres al territori, refermant i impulsant el treball en xarxa per afrontar els nous reptes de futur que es plantegen a la nostra societat. Un dels col·lectius que ha patit grans dificultats en la pandèmia i que té força mancances en la seva recuperació és el teixit de Gent Gran i la gran malaltia que l’envolta: l’Alzheimer. Per això, aquesta 8a edició del Musicveu serà en benefici del Programa Junts per l’Alzheimer i altres demències de l’Associació TIÁM i l’Associació Llambrusca, ambdues entitats sense ànim de lucre de Vilafranca del Penedès que treballen per oferir una millor qualitat de vida i suport a les famílies dels afectats d’Alzheimer i altres malalties associades. A més a més, el festival destinarà 1 euro per persona assistent al seu primer concert de Ginestà a La Marató de TV3.

EL VALOR AFEGIT: MUSICTAST I VISITES ALS CELLERS

El MUSICTAST és una proposta gastronòmica que ofereix el Festival solidari Musicveu després d’alguns dels seus concerts i que ens arriba de la mà de Cal Blay gastronomia. L’adquisició del musictast dóna dret a 3 tiquets gastronòmics per escollir, 1 tiquet de postres i 3 tiquets de begudes que es podran bescanviar una vegada finalitzi l’actuació.
Un valor afegit que, juntament amb la possibilitat de visitar els cellers on es realitzen les actuacions, ofereix una oferta cultural, enoturística i gastronòmica amb vessant social, única al Penedès.
El festival que organitza la Fundació Pinnae, aposta un cop més per la música la solidaritat i la gastronomia, el còctel perfecte per gaudir d’una experiència inoblidable.

ENTRADES

Les entrades als concerts i a les propostes enoturístiques es poden adquirir prioritàriament online a través del web www.musicveu.cat així com en la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en el seu horari habitual d’obertura.