La sisena edició del MUSiCVEU aixecarà el teló el 27 d’octubre amb el concert “CLÀSSICAMPERT”

El MUSiCVEU Festival omplirà de música el gran Penedès un any més. El Festival tindrà una durada de 7 mesos des del concert solidari inaugural CLÀSSICAMPERT que tindrà lloc el 27 d’octubre de 2019 a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer. La seva clausura, serà el 19 d’abril del 2020 amb el grup LES ANXOVETES, Havanera i cançó de taverna.

Els assistents podran gaudir d’una gran diversitat de ritmes, com és el Gòspel, el Jazz, l’opera, la cançó popular, la clàssica i com a novetat en aquesta edició hi haurà una actuació de teatre molt especial.

Un bon exemple d’aquesta varietat d’estils que engloba el Festival són els concerts que oferirà el grup LES SOMMELIERS (10 de novembre), una formació de cinc noies guanyadores del  premi Miquel Martí i Pol 2018 promogut per Lluís Llach, el QUARTET MÈLT (15 de desembre), grup format per quatre joves, molt coneguts arran de la seva participació en el concurs musical de TV3 Oh Happy Day, o l’obra de teatre LA PLAÇA DEL DIAMANT, de la Cia. Mea Culpa, (9 de febrer), etc.

Com a clausura del Festival el 19 d’abril actuaran LES ANXOVETES (Havanera i cançó de taverna), que vindran des de l’Empordà, i que repeteixen arrel de l’èxit i ovació del públic en la passada en l’edició.

Cal destacar que en aquesta edició el Festival comptarà novament amb l’actuació del magnífic Bazil Meade, director de The London Community Gospel Choir, que actuarà junt amb la solista Annie B. el dia 26 de gener del 2020. El mateix cap de setmana, en Meade organitzarà un únic taller de Gòspel i Cant Coral, serà el dissabte dia 25 de gener (de 11:00 a 18:00 amb pausa per dinar) estarà obert a tots els aficionats al cant Gòspel o cant coral i serà impartit pel mateix Bazil Meade, director del Cor. El preu d’aquesta activitat serà de 25€.

Moltes són les raons per considerar que el MUSiCVEU és un Festival amb un segell molt particular i gràcies a això s’ha anat consolidant al llarg de les cinc edicions com una proposta cultural ferma que va més enllà del Penedès i que ha aplegat milers de persones de públic. Des de l’edició del 2017, el Festival, organitzat per la Fundació Pinnae, va afegir un vessant solidari que aquest any tindrà continuïtat amb el lliurament de la recaptació a l’entitat social AMPERT “mai no caminaràs sol”, que treballa per la millora de qualitat del malalt oncològic, oferint un ampli servei de transport i d’acompanyament.

Imprimir

Un altre dels punts característics del Festival és el que podríem anomenar “el tercer temps” en què artistes i públic tenen la magnífica oportunitat de trobar-se i conversar en acabar els concerts amb un tast de catànies i copa de vi.

Un espai únic amb concerts únics a preu popular

L’espai on se celebraran els 10 concerts també és un dels grans atractius del MUSiCVEU Festival, l’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès situat a l’emblemàtica casa modernista de principis del segle XX, és un dels edificis més singulars de la vila. Un Auditori que té capacitat per a 246 persones i que compta amb un excel·lent equip de so i llums per gaudir de la música en directe de manera confortable i que ha estat remodelat per facilitar l’accés de persones amb mobilitat reduïda.

El preu de les entrades oscil·la entre 8 i 14 euros, uns preus pensats perquè tothom pugui assaborir la millor música a preus populars. Les entrades es podran comprar a partir de dijous 26 de setembre, tant a la taquilla del mateix Auditori Fòrum Berger Balaguer (de dijous a diumenge de 18 a 20 hores i Festius també de 12 a 14 hores) com a través del portal:

www.topticket.cat

El MUSiCVEU, un referent musical que arriba a la sisena edició

El Festival va néixer l’any 2015 amb la voluntat de promocionar els artistes més novells i va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups emergents. Actualment, el Festival gaudeix d’una cartellera d’artistes i grups musicals, d’òpera i teatre diversos, reconeguts en el panorama musical actual, fet que conforma un magnífic programa ric en diferents estils i atractiu per a tothom.

Segueix tota l’actualitat del Festival des de les xarxes socials

Facebook | Instagram | SpotifyWeb