La Fundació Pinnae celebra 10 anys de compromís amb la cohesió social, l’enfortiment del territori, la promoció cultural i l’atenció a la gent gran

Durant l’última setmana d’octubre, la Fundació ha programat un total de set actes que serviran per commemorar la seva primera dècada d’activitat al territori.
L’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Francesc Mauri, Mireia Torres i Dàmaris Gelabert són alguns dels noms propis de la celebració d’enguany.

La Fundació Especial Pinnae celebra el seu desè aniversari amb una programació d’actes variada que té com a finalitat posar en valor tota una dècada d’esforç, compromís i dedicació en l’assistència a les persones vulnerables o en risc d’exclusió social, la dinamització econòmica i la cooperació per al desenvolupament, la inserció laboral, així com la promoció cultural i la preservació del medi ambient i del patrimoni històric i artístic.

Programació d’actes

Els actes de celebració del desè aniversari arrencaran amb una exposició a l’Espai Cultural Fòrum Berger. Del 24 d’octubre al 19 de novembre, de dilluns a diumenge de 18h a 20h, els visitants podran conèixer, amb l’acompanyament de recursos audiovisuals, els orígens de la Fundació i la seva tasca actual. El primer dia de la mostra, dimarts 24 d’octubre a les 19h, es faran els parlaments d’inauguració i s’encendrà la nova il·luminació a la façana del Fòrum Berger.

El divendres 27 d’octubre es durà a terme l’acte institucional, a les 11 h a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer. L’esdeveniment comptarà amb la presència dels membres del Patronat, així com representants polítics i d’entitats, entre els quals destaca l’assistència del conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, l’Honorable Sr. Carles Campuzano. El mateix divendres, a les 20.30h, la Basílica de Santa Maria acollirà un concert solidari amb l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, que interpretarà la Simfonia n.7 de Beethoven. L’entrada, donatiu de 10€, que ja es pot comprar tant a www.topticket.cat com a la taquilla del Fòrum Berger, es destinarà a la rehabilitació de Can Trabal, seu del Grup Esplai Parroquial.


El dissabte 28 d’octubre al vespre, Francesc Mauri i Mireia Torres seran els protagonistes d’una conferència sobre l’agricultura regenerativa com a resposta a l’emergència climàtica. L’acte, que té com a finalitat reflexionar sobre els impactes de la situació climatològica actual, tindrà lloc a les 19h a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer.
El diumenge 29 d’octubre, a les 12h, el parc del Tívoli de Vilafranca acollirà un concert familiar amb Dàmaris Gelabert. Petits i grans tindran l’oportunitat de cantar i ballar els temes més coneguts de l’artista.

Durant el cap de setmana, hi haurà visites guiades a l’espai Museu Berger Balaguer. Els horaris de les visites són dissabte i diumenge de 18h a 20h. L’entrada serà lliure amb inscripció prèvia a forum@pinnae.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer.
El colofó final serà el mateix diumenge amb la projecció de la pel·lícula “La Juventud” de Paolo Sorrentino, a les 18h a l’auditori del Fòrum Berger. En col·laboració amb Cineclub Vilafranca, la sessió comptarà amb un col·loqui final.

Descarrega el Programa d’actes AQUÍ


Tots els actes, excepte el concert solidari de divendres, són gratuïts amb aforament limitat.