Tomeu Penya, Judit Neddermann, Lluís Gavaldà, Andrea Motis, caps de cartell del 10è Festival Solidari MUSICVEU

S’ha presentat la desena edició del MUSICVEU, el festival de música de la Fundació Pinnae més solidari del territori, que enguany destinarà els seus beneficis per a la investigació de l’ELA

El Festival Solidari Musicveu arriba als seus deu anys amb una gran festa de la música que es prolongarà durant set mesos i que seguirà mantenint el seu segell solidari. Amb una programació eclèctica Musicveu inclourà diferents estils artístics que es podran gaudir en escenaris repartits pel Penedès, Garraf i enguany també com a novetat a l’Anoia!

Catorze concerts, un monòleg i un sopar solidari ompliran set mesos de cultura que encisaran els amants de les arts escèniques en directe. Les actuacions estan programades des del 14 de gener al  22 de juliol de 2024.

En aquesta edició, Andrea Motis & Josep Traver, Rafa Sanchez – LA UNIØN, e-STRINGS by GIO, Judit Nedermann, Lluís Gavaldà & Joan Pau Chaves, Elena Gadel & Manu Guix, Clarence Bekker Band, Les Anxovetes, The Logical Grup – Supertramp, Remember Queen, Men In Swing, Tomeu Penya, Gili & Romaní Hot Jazz Cats, Beethoven i Europa i el monòleg de Txabi Franquesa, seran els encarregats d’amenitzar la festa en un festival que s’ha consolidat com una de les propostes musicals i culturals més autèntiques del Gran Penedès.

Enguany els espais són el Fòrum Berger i el Teatre El Casal de Vilafranca (Vilafranca del Penedès), l’Hotel Boutique Font de la Canya (Avinyó Nou), Caves Rovellats (La Bleda – Sant Martí Sarroca), Masia Torreblanca (Olèrdola), Codorníu (Sant Sadurní d’Anoia), Llopart (Subirats), Espai Far (Vilanova i la Geltrú), i seran nous escenaris d’aquesta edició Jean Leon (Torrelavit), Can Ràfols dels Caus (Avinyó Nou), Oriol Rossell (Can Cassanyes – Sant Marçal), Teatre Municipal Ateneu (Igualada) i Teatre La Bòbila (Sant Pere de Ribes).

La diversitat dels escenaris permetrà encabir propostes musicals per un públic més ampli, gaudir de nous aforaments i donar a conèixer nous emplaçaments d’especial atractiu en el marc del territori.

També es continuarà oferint l’opció de fer visites als cellers, Musictast i sopars al públic dels concerts programats, permetent gaudir al màxim del magnífic entorn on es duen a terme les actuacions i oferir diferents experiències culturals, gastronòmiques i enoturístiques inoblidables.

El preu per participar en les diferents activitats programades pretén ser accessible per la majoria de persones gràcies a la col·laboració dels Patrocinadors i de la gestió de la Fundació Pinnae, entitat sense afany lucratiu, que organitza aquest festival solidari.

El vessant solidari del festival

Aquesta 10a edició del solidari Musicveu fem música solidaria per a la cura de l’ELA, en benefici de les entitats Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls i CatELA i pretén aportar el nostre granet de sorra en investigació d’aquesta malaltia minoritària que encara no té una cura. Es vol aconseguir el màxim impacte i difusió a tot el territori, a través de variades activitats culturals i socials que permetin recaptar fons destinats a l’acció social escollida.

Les entrades ja estan disponibles online a www.musicveu.cat i també a la taquilla de l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer.

Fem cultura solidària, t’hi apuntes?