El 15 d’octubre, Jornada de Portes Obertes als Allotjaments Inglada Via per a persones majors de 65 anys

Els Allotjaments Inglada Via, de la Fundació Pinnae, són un espai destinat a persones majors de 65 anys que mantenen la seva autonomia personal. La Jornada de Portes Obertes serà d’11 a 1 del migdia i de 5 a 8 del vespre al carrer Sant Bernat, 14 de Vilafranca del Penedès.

El proper divendres 15 d’octubre de 2021 es farà una jornada de portes obertes dels Allotjaments Inglada Via per a persones majors de 65 anys. Es podran visitar alguns dels 16 apartaments i les zones comuns de l’edifici ubicat al carrer de Sant Bernat, 14 de Vilafranca del Penedès.

Els apartaments dels Allotjaments Inglada Via estan dissenyats per facilitar la vida quotidiana dels seus inquilins: sense barreres arquitectòniques i amb un sistema de comunicació i alarma les 24 hores del dia.

A més, els usuaris d’aquest espai també tenen accés a espais comuns, servei de recepció i suport personal les 24 hores del dia i a altres serveis com el repàs de neteja diària del bany, fer els llits, recollida diària d’escombraries, rentat de la roba del llit, utilització lliure de la bugaderia, sessions de fisioteràpia grupal, activitats d’estimulació de les funcions cognitives o tallers setmanals de manualitats i activitats lúdiques. També disposen d’una consulta setmanal d’infermeria i el subministrament d’aigua, electricitat i internet gratuït.

Els assistents a la Jornada de Portes Obertes dels Allotjaments Inglada Via podran conèixer els espais i serveis d’aquest equipament i podran gaudir d’un tast d’Embotits Mallart i una copa de cava d’Oriol Rosell.

L’horari de visita serà d’11 a 13h i de 17 a 20h. Per a més informació, es pot trucar al 93 890 03 94 o enviar un correu electrònic a direccio@ingladavia.cat.

Aquest és un projecte impulsat per la Fundació Pinnae, propietari de l’edifici i gestionat per la Fundació Inglada Via.

Twitter post (15)