PANTOPOS, Sistematúrgia

La Fundació Pinnae, l’Ajuntament de Vilafranca i l’artista Marcel·lí Antúnez, us conviden a la inauguració de l’exposició: PANTOPOS, Sistematúrgia.

Aquesta exposició recull d’alguns dispositius, instal·lacions i dibuixos que sintetitzen el seu treball i la seva metodologia, la Sistematúrgia. El cor del seu treball és l’art d’acció. Les seves accions són integradores i tecnològicament interactives. Així doncs, en tant que integradora i interactiva, aquesta pràctica s’ha desplegat a altres formes que inclouen el dibuix, la instal·lació o els dispositius robòtics.

El dibuix com a pensament creatiu, com a escenari o com a dibuix arrel. La instal·lació interactiva com a sistema per obrir la interactivitat a l’espectador.

Els dispositius robòtics com a instruments o personatges de les seves accions però també com escultures. Al marge de la seva funcionalitat inicial, aquests elements tenen una vida pròpia a l’exposició, i serveixen no només per justificar el seu origen sinó també per il·luminar el seu univers.

L’exposició tindrà lloc el divendres 17 d’abril de 2015, a les 7 de la tarda, a l’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer, on intervindrà el mateix artista, fent una breu introducció a la seva obra.