Orthemis Orquestra magnifica la Basílica de Santa Maria en un concert solidari del MUSICVEU

El proppassat diumenge el Festival MUSiCVEU, organitzat per la Fundació Pinnae, va transformar la Basílica de Santa Maria de Vilafranca en un dels seus escenaris solidaris, i amb la nova Orthemis Orquestra va delectar tots els assistents d’una basílica plena de gom a gom.

Va tenir lloc un extraordinari concert de valsos i polques de Strauss, sota el programa “Una Serenata Vienesa”. Una actuació plena de força, vibració i professionalitat, en el segon concert solidari que organitza enguany la Fundació Pinnae, en el marc del Festival MUSiCVEU, en benefici del programa Junts per l’Alzheimer i altres demències de les entitats TIAM i Llambrusca.

Moltes gràcies a tots/es els assistents, músics, col·laboradors, patrocinadors, i molt especialment també a la parròquia per cedir aquest preciós emplaçament per a fer “cultura solidària”.

Ol’Green i The Sey Sisters propers concerts del MUSiCVEU

La propera cita del MUSiVEU serà aquest diumenge 13 de febrer a les 19h al Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae amb l’actuació del grup vocal Ol’Green que ens presentarà el seu espectacle “Veus in E-Motion”. Els Ol’Green són un grup vocal barceloní a base de música, coreografia i bon humor. Vuit persones diferents que es fusionen en una sola veu sobre l’escenari oferint un repertori variat i amb uns arranjaments de qualitat interpretats amb cura, amb la màxima de passar-ho bé i fer gaudir al públic. Van néixer el 2009 i el 2013 van ser finalistes del concurs musical de TV3 “Oh Happy Day!”.

I el proper 5 de març a les 20:30, les The Sey Sisters presentaran al festival el seu nou disc i espectacle “We Got Your Back” al Teatre Casal Societat la Principal de Vilafranca. Les entrades ja estan disponibles al web www.musicveu.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en el seu horari habitual.

El Festival MUSICVEU és el festival musical i solidari referent al Penedès que continua la seva 8a edició amb energia i força oferint una oferta cultural i enoturística, amb una finalitat solidària única al territori.