Òmnium Alt Penedès busca artistes per una exposició al Fòrum Berger Balaguer

LlibertArt és una exposició i venda d’obres donades per diferents artistes amb els beneficis destinats a la Caixa de Solidaritat

Òmnium Alt Penedès engega una nova iniciativa, una exposició i venda d’obres donades per diferents artistes amb els beneficis destinats a la Caixa de Solidaritat. L’exposició sota el nom de “LlibertArt” es durà a terme al Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae a Vilafranca entre els dies 22 de març i el 21 d’abril. Ja hi ha confirmats una dotzena d’artistes que donaran una obra perquè sigui venuda durant les quatre setmanes de l’exposició. Alguns dels artistes que ja han confirmat la seva participació són Neus Villar, Assun Savall, Maria Rosa Ferré, Catherine Bergsrud, Jordi Llongueras i Maria Alemany, entre altres, però l’entitat busca que hi hagi artistes comarcals i artistes d’arreu.

La temàtica serà lliure i els preus oscil·laran entre els 50 i els 500 euros i les que no siguin adquirides aniran a una subhasta final. Des d’Òmnium Alt Penedès fan una crida a tots els artistes penedesencs que vulguin donar una obra per la Caixa de Solidaritat. Les disciplines poden ser, pintura, escultura, il·lustració, fotografia, gravat, dibuix, etc…). Al Fòrum Berger Balaguer està previst l’exposició d’una trentena d’obres. Per posar-se en contacte amb els organitzadors cal fer-ho a través del correu electrònic: altpenedes@omnium.cat o al telèfon 93 892 19 46.

La data per aportar obres està descrita en el document de bases i les inscripcions estan obertes fins al 3 de març de 2019.

Reportatge RTVVilafranca

Reportatge de RTVVilafranca