La Fundació Pinnae convoca el segon Concurs de Microrelats – Sant Jordi 2021

La Fundació Pinnae convoca per segon any consecutiu, un Concurs de Microrelats per aquest Sant Jordi 2021 que va dirigit als alumnes de primària de les escoles de l’Alt i Baix Penedès.

El primer Concurs de Microrelats va sorgir d’una situació excepcional, un moment en què els més joves necessitaven nous reptes i gaudien de més temps en família. Aquesta segona edició del Concurs de Microrelats que presenta la Fundació Pinnae, pretén seguir estimulant l’escriptura, la literatura, la imaginació i la creativitat entre els nens i nenes.

El Concurs compta amb dues categories: Dracs/Víbries, per l’alumnat de 7 a 9 anys i Cavallers/Donzelles pels alumnes de 10 a 12 anys. La temàtica és lliure, en llengua catalana i amb un màxim de 220 paraules per microrelat.

El relat presentat ha de fer referència a la Diada Sant Jordi. Tots els microrelats hauran d’estar inspirats en aquesta temàtica, però cada participant serà lliure d’escollir el gènere que prefereixi per al seu relat.

És doncs una bona oportunitat de participar i gaudir d’aquesta diada de la cultura i lectura, per escriure sobre aquesta gran festa que viurem tots i que ens pertany cuidar i assegurar el seu futur, i qui sap també si d’un futur escriptor/a.


Que la inspiració l’enxampi i ens expliqui la seva història, en forma de microrelat!

Més informació i bases del Concurs >


Cartell concurs microrelats