Nova guanyadora de 2 entrades pel darrer concert del Festival de Música i Veu

Ja tenim nova guanyadora de dues entrades pel concert d’aquest diumenge 9 de juliol a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer. Angelina Llop podrà gaudir del darrer concert del Festival de Música i Veu que es celebrarà coincidint amb el Vijazz Penedès i serà a càrrec de Leonn Meade, el cantant londinenc emergent amb més projecció del moment, acompanyat d’una edició especial de grans músics de casa nostra.

El sorteig s’ha realitzat entre totes les persones que han comentat la publicació de les xarxes socials, responent a la pregunta que es feia per l’ocasió. Leonn Meade prové de Londres. Enhorabona Angelina, esperem que gaudeixis del concert i la posterior visita al Museu modernista de l’edifici Berger Balaguer.

Passeu una tarda inoblidable plena de grans èxits del soul de tots els temps interpretats per grans músics. Un espectacle increïble.

Recordem que per aquesta ocasió especial de cloenda del Festival, el públic del darrer concert podrà visitar gratuïtament el Museu modernista del mateix edifici on es celebra el concert i que conté les estances originals i elements decoratius de l’època.

 

 

 

 

Podeu reservar la vostra entrada anticipada i encara podeu aconseguir un sopar doble al Cèntric, gastro-bar de Vilafranca.

Aprofiteu els avantatges del Festival de Música i Veu!

RESERVA L’ENTRADA ARAPATROCINADORS MAILCHIMP