Nova Campanya de Vilafrancs per promocionar el comerç local

L’Ajuntament de Vilafranca, amb el suport de la Fundació Pinnae, posa en marxa una nova edició de la campanya VilaFrancs per fomentar el comerç de proximitat a la vila durant les compres de Nadal.

En aquesta ocasió, la campanya no està restringida només pels habitants de la vila, sinó que  podrà comprar qualsevol persona que disposi de DNI, sigui major o menor d’edat. Una altra novetat important és que les persones que adquireixin VilaFrancs no cal que estiguin empadronades a Vilafranca. En podrà comprar qualsevol persona de Vilafranca, de la comarca o de més enllà.

Vilafrancs

La nova campanya consisteix a  per pagar 6 € un val de 10 € (estalvia 4 €). Els VilaFrancs es podran acumular fins a un import màxim de 50 € per persona. Els VilaFrancs no es podran canviar per diners en efectiu. Si l’import de la compra és inferior a l’import del VilaFranc no es tornarà cap canvi.

Els VilaFrancs només és podran utilitzar fins el dia 6 de gener de 2021.

La compra de VilaFrancs es podrà fer des de la web vilafranca.cat/vilafrancs . Des de la web es poden adquirir els xecs de forma ràpida, còmoda i fiable.  També es podran comprar presencialment al Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, en horari de dijous a dissabte de 18 a 20h i diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 20h.