L’Auditori Fòrum Berger acull de nou el curs de l’Aula Universitària de la gent gran que s’inicia el pròxim 8 abril

Després de l’aturada a causa de la pandèmia del coronavirus, l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Vilafranca del Penedès reprèn la seva activitat, iniciant un nou curs el proper 8 d’abril de 2021 a l’Auditori Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae amb la conferència “Beethoven, 250è aniversari del seu naixement”, a càrrec de Joan Vives Bellalta, professor d’Història de la Música i presentador de Catalunya Música.

La nova normativa ha fet redissenyar les sessions en dues franges horàries el mateix dia per tal de poder atendre el major nombre d’associats i amb totes les mesures de seguretat. La primera sessió començarà a les 17h i la segona serà a les 18h45, havent realitzat una ventilació i desinfecció de l’espai. Cada soci s’ha inscrit a una de les franges i caldrà que es presenti amb la seva targeta pertinent a la sessió escollida. Durant tota la sessió la mascareta és obligatòria i es mantindrà la distància de seguretat.

Amb aquesta acció l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Vilafranca del Penedès consolida els seus 29 anys de formació i dinamització social del territori.

Formació permanent en l’envelliment actiu

Les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran són un projecte social endegat per les principals universitats catalanes que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercer edat. És una alternativa més al temps de lleure d’aquest col·lectiu, la gent gran, propiciant que estiguin al dia de nous coneixements en àmbits molt diversos i sobre els quals manifesten interès.

L’Auditori del Fòrum Berger Balaguer fa 19 anys que acull les jornades de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran a Vilafranca del Penedès, unes jornades que any rere any han tingut la presència de grans conferenciats i una àmplia participació i implicació dels seus associats.

Vegeu el programa del trimestre: