Northern Cellos actuen aquest diumenge al MUSiCVEU solidari

Aquest diumenge 30 de maig a les 19h l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer acull el setè concert del Festival solidari MUSiCVEU amb Northern Cellos.

Un Festival organitzat per la Fundació Pinnae, que celebra la seva setena edició i que enguany és a benefici del REBOST SOLIDARI de l’Associació Ressó.


ENTRADES disponibles a
www.musicveu.cat


És un espectacle basat en una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema i de les sèries, en un format únic i innovador al nostre país: quatre violoncels i percussió.

Northern Cellos està format per quatre joves violoncel·listes de les comarques gironines i un percussionista/bateria també empordanès. Tots ells amb formació clàssica – són graduats pels Conservatoris del Liceu, de les Illes Balears i d’Utrecht – han apostat per la creació d’un projecte innovador que pretén acostar la música, en general, i el violoncel, en particular, al gran públic.

Pensat per agradar a tota mena de públic, el repertori combina estils de música diferents, ja sigui de música de cinema tradicional, de cinema musical, de tipus jazzístic o fins i tot música més moderna.

Sempre a través d’arranjaments propis, es podran escoltar Medleys (popurris), temes principals i Openings de clàssics com Cinema Paradiso i La Vida és Bella, pel·lícules de gran repercussió mediàtica com El Senyor dels Anells o Pirates del Carib, de musicals que han fet història com La La Land, i fins i tot la música de sèries exitoses com Narcos o Game of Thrones. Tot això i MOLT MÉS!

El Festival va néixer amb la voluntat de promocionar els artistes més novells i va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups emergents. Actualment, el Festival gaudeix d’una cartellera d’artistes i grups musicals, d’òpera i teatre diversos, reconeguts en el panorama musical actual, fet que conforma un magnífic programa ric en diferents estils i atractiu per a tothom.

El Festival vol agrair a la Basílica de Santa Maria, Castellers de Vilafranca Cal Figarot, Els Jardins de Codorníu, El Casal-Societat La Principal i Caves Rovellats per cedir els seus espais per celebrar els concerts i convida a tothom a participar d’aquesta gran festa de la música de caràcter solidari al Penedès, que enguany serà en benefici el REBOST SOLIDARI de l’Associació Ressó.