Els violoncels electrònics de Northern Cellos conclouran el Musicveu solidari a Rovellats

  • Un concert de “Traca i Mocador” per tancar la 8èna edició del MUSICVEU el proper 20 d’agost a les 20 hores, a les Caves Rovellats.

Northern Cellos, una formació innovadora posarà en escena els estils més actuals de la música rock, pop, dance i metall a través de violoncels electrònics i percussió i seran els encarregats de concloure l’actual edició del Festival solidari del Penedès MUSICVEU Pinnae.

Amb “Let’s Rock, Let’s Dance… Let’s Cello!”,  Northern Cellos presenta una proposta musical actual apte per a tots els públics. Tothom podrà reconèixer melodies que ens han acompanyat i ens han fet vibrar.

Amb un format gens habitual, oferiran un espectacle singular en que són capaços d’emocionar al públic, de fet des d’una balada d’Ed Sheeran fins a un tema d’Avicii, així com  temes de Queen, Michael Jackson, AC/DC, Guns ‘N’ Roses… I molt més!!!

La potent actuació tindrà lloc als jardins de les Caves Rovellats,  situats en un paratge vitivinícola al Penedès, un escenari únic per a aquest darrer concert de la temporada.

La vetllada comptarà també amb l’actuació d’en DJenius que amenitzarà la vesprada abans del concert i que seguirà quan s’acabi l’actuació dels Northern Cellos, allargant la nit estiuenca i com excel·lent complement a l’ambient del post concert que acompanya les propostes gastronòmiques del Musictast by Cal Blay del Festival.

Per tal de gaudir al màxim de l’espai on es durà a terme aquest concert, el Festival ofereix l’opció de visitar el celler Rovellats abans del concert,  o també un pack musictast per gaudir de la gastronomia by Cal Blay.

Les entrades al concert i les diferents possibilitats es poden adquirir a través del web www.musicveu.cat. Tanmateix, les persones que finalment decideixin de gaudir de la gastronomia de Cal Blay el dia del concert, també podran adquirir els tiquets al mateix espai de forma presencial.

El Festival MUSiCVEU Pinnae

El Musicveu és el festival solidari del Penedès que enguany ha aplegat 11 concerts en 10 espais durant 9 mesos,  amb diferents amb grups i opcions per gaudir diferents experiències i emocions culturals i enoturístiques. A banda de la música, el festival Musicveu ha complementat la seva oferta amb visites als cellers i el Musictast, una proposta gastronòmica a càrrec de càtering Cal Blay que s’ha ofert després d’alguns dels seus concerts.

Part de la recaptació del Musicveu es destinarà al programa “Junts per l’Alzheimer i altres demències” que realitzen les associacions TIÁM i Llambrusca al territori.

Aquest és un festival organitzat per la Fundació Pinnae que compta amb el patrocini de Serveis Mèdics Penedès i la col·laboració d’altres empreses i institucions com Rovellats, Cava Centre, ISEL Audiovisual, FactorEnergia, Emms, Vilamòbil, Caser Seguros Vilafranca, Serra  Grup Immobiliari, Gadescat, Fenster i Cal Blay.