MUSiCVEU torna amb la música de l’Andrea Motis & Trio en un entorn màgic i segur

MUSiCVEU reprèn la seva activitat musical el proper 23 d’agost a les 20.00h amb l’actuació de la trompetista, cantant i compositora Andrea Motis que actuarà acompanyada del seu inseparable trio JoanChamorro i Josep Traver. El grup compte amb una discografia conjunta de vuit treballs i desenes de col·laboracions en altres projectes.

El concert amb un preu de 15€ tindrà lloc als jardins del restaurant Mirador de les Caves a Subirats i tindrà el format benèfic de la resta de concerts del festival MUSICVEU.

AndreaMotis va fer el seu debut en solitari sota el segell Impuls Rècords amb l’àlbum EmotionalDance  (Impuls Rècords, 2017), gravat a Nova York al costat del quartet i una banda formada per músics catalans i nord-americans.

El concert de MUSiCVEU es durà a terme seguint els protocols de seguretat vigents. Així, l’entrada a l’espai del concert estarà ben senyalitzada i l’organització proveirà de gel hidroalcohòlic a tots els assistents. L’ús de mascareta serà obligatori.

El públic s’ubicarà a la zona seleccionada dels jardins. Només es permetrà l’accés del públic que disposi de l’entrada adquirida prèviament.

En finalitzar el concert s’oferirà una copa de vi per gentilesa de Domènech Vidal.

Tanmateix en acabar el concert, el públic de forma opcional podrà a gaudir d’un sopar solidari a càrrec del restaurant CAL BLAI. El 10% de l’import estarà destinat a l’entitat beneficiària del festival, “AMPERT, mai no caminaràs sol”. L’import del sopar serà de 30€ i els tiquets es podran comprar a la mateixa web de www.musicveu.cat

Banner Musicveu __ Mirador Correcte

MUSiCVEU torna a escena essent conscient de l’impuls que cal donar a la cultura en aquests moments, sense deixar de banda l’excel·lència i ajudant a promocionar tant a grups emergents, d’estil més clàssic o bé reconeguts cantautors.

Avancem que durant el mes de setembre hi ha previst dos concerts més, el dia 20 de setembre podrem gaudir del grup d’havaneres Les Anxovetes i el dia 27 de setembre de l’actuació de Montse Ríos, Piano.

imatge web LES ANXOVETES

imatge web MONTSE RIOS

Cal recordar que des de l’edició del 2017, el festival organitzat per la Fundació Pinnae va incorporar un vessant solidari. Aquest any, la recaptació anirà destinada a l’entitat social AMPERT, mai no caminaràs sol”, que treballa per la millora de la qualitat de vida del malalt oncològic oferint un ampli servei d’acompanyament i transport.