Maria Antònia Udina guanya 2 entrades pel concert de lírica

Maria Antonia Udina Castell ha estat la guanyadora de 2 entrades per gaudir aquest diumenge 4 de juny a les 19h de la gran Gala Lírica “A l’entorn de l’Amor” amb la mezzosoprano Cristina Segura i el pianista Josep Surinyac, que ens oferiran un fascinant recital seguint el rastre del mite de Carmen amb un programa que inclou obres d’autors que, com aquest compositor, van adoptar Espanya com a font d’inspiració.

El sorteig s’ha realitzat entre totes les persones que han respost, mitjançant les xarxes socials, a la pregunta de qui va compondre l’obra “Carmen”. Carmen és l’obra mestra de Georges Bizet, una òpera-còmica en quatre actes basada en la novel·la de Prosper Mérimée on es descriu la gelosia de Don José envers la gitana Carmen. Enhorabona a la guanyadora i moltes gràcies per tots els que han participat.

Encara s’és a temps de beneficiar-se dels avantatges que ofereix el Festival de Música i Veu. Dilluns 5 de juny sortejarem 1 sopar doble entre totes les persones que hagin adquirit entrades pel concert de lírica d’aquest diumenge. En adquirir l’entrada només cal deixar el nom i telèfon de contacte per entrar al sorteig.

 

 

 

 

 

Recordeu que els menors fins a 12 anys podran accedir gratuïtament al concert d’aquest diumenge si van acompanyats d’un adult.

Encara queda un darrer concert de Leonn & Special Edition. Estigueu ben atents perquè en breu comencem la seva promoció!

#festivaldemuiscaiveu

PATROCINADORS MAILCHIMP