S’apropa el primer gran concert del MUSiCVEU Festival

Queden pocs dies per poder gaudir del gran concert de Gòspel que The London Community Gospel Choir realitzarà a la Basílica de Santa Maria a Vilafranca del Penedès.

El 24 de novembre a les 21:00 hores, Santa Maria serà el gran escenari d’un espectacle que il·luminarà el temple de música, llum i color. Gòspel en estat pur, en la seva màxima essència, en un marc incomparable i fent especial connexió amb el seu origen. El Gòspel va sorgir al començament del segle XX als Estats Units com a càntic religiós entre la població afroamericana. El mot anglès és una evolució de godspell, que és una contracció de dues paraules God i Spell significant Paraula de Déu.

THE LONDON COMMUNITY GOSPEL CHOIR actua dins el cercle de 9 concerts que MUSiCVEU Festival ha programat per l’edició d’enguany i, aquest cop, tornen a Vilafranca per obrir aquesta nova edició del Festival en petit format, amb un directe molt especial i potent que no deixarà ningú indiferent i on interpretaran peces com Hallelujah de Leonard Cohen, Let It beAmazing Grace i Happy day… entre altres.

The London Community Gospel Choir es va fundar l’any 1982 pel reverend Bazil Meade a Londres. La formació va anar nodrint-se amb membres de tots els racons de la ciutat. Versàtil, flexible i conegut per interpretar sons dinàmics i crear riques harmonies, autors de la banda sonora del film El rey león i col·laboradors d’artistes com George Michael, James Brown, Sting, Nick Cave, Paul McCartney, Madonna i Tina Turner entre molts altres, The London Community Gospel Choir és, sens dubte, una de les millors formacions del gènere gòspel-soul d’Europa. L’energia i la força de les seves interpretacions són destacables, i les veus, espectaculars.

La recaptació del concert és en benefici de Càritas Interparroquial que invertirà els recursos obtinguts a millorar i potenciar els projectes educatius per infants i adults del nostre territori.

RESERVA ARA L’ENTRADA

Les entrades estan a la venda previ donatiu de 12€ i es poden adquirir a:
www.topticket.cat, Fòrum Berger Balaguer, Càritas Vilafranca i Parròquies de Vilafranca

LONDON COMMUNITY GOSPEL CHOIR
Vive la esencia del gospel

24 noviembre 2018 | 21h
Basílica Santa Maria | Donativo 12€

Festival MUSiCVEU. Vilafranca Penedès

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1732&v=0Zoxt6bt_GM


Logos HT per topticket2019_ok 2252x1097