Fundació Pinnae i Tastavins Penedès uneixen esforços per aconseguir un Vijazz més solidari

Avui dilluns 12 d’agost de 2019 s’ha celebrat el lliurament dels ajuts en pro d’un Vijazz més solidari a l’Auditori Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae.
L’Associació Ginesta i la Creu Roja de l’Alt Penedès han estat les dues entitats beneficiàries en rebre els xecs solidaris entregats per la Fundació Pinnae i Vijazz Penedès.

Fruit de l’acord de col·laboració entre la Fundació Pinnae i l’Acadèmia Tastavins Penedès, enguany s’ha creat el Vijazz Solidari, coordinat per la Fundació Pinnae i que aglutina i amplia les aportacions solidàries recollides durant el Vijazz. Aquesta ampliació ha permès augmentar a dues, les entitats beneficiàries (Associació Ginesta i Creu Roja de l’Alt Penedès), que han rebut un xec de 1.000€ cadascuna d’elles, amb una aportació total de 2.000€.

En el marc de la col·laboració, la Fundació Pinnae va cedir la Casa-Museu Berger Balaguer per l’acte d’inauguració del Vijazz Penedès 2019 i el darrer dia del festival va organitzar un concert a l’Auditori de Fòrum Berger Balaguer amb la flamant vocalista de jazz Susana Sheiman actuant en format quintet i on, seguidament, també va acollir l’actuació The Sey Sisters. Vijazz Solidari 2019 ha destinat part de la recaptació a les entitats Creu Roja de l’Alt Penedès i a l’Associació Ginesta per millorar la qualitat de vida a les persones del territori.

Una vegada més, la Fundació Pinnae uneix esforços amb les entitats locals per tal de sumar pel territori i contribuir en l’impuls d’iniciatives socials a favor de les persones i col·lectius més vulnerables com, en aquest cas, l’acció que realitzen diàriament Creu Roja Alt Penedès i l’Associació Ginesta:

L’Associació Ginesta és una entitat social creada l’any 1999 que actualment forma part de la Federació Espanyola de Càncer de Mama (FECMA). També és un grup d’autoajuda per a dones amb càncer de pit i formada per un grup de persones, la majoria dones, que han patit la malaltia, així com familiars o altres simpatitzants sensibilitzats pel tema.

Creu Roja és una institució de socors voluntari i de caràcter desinteressat d’abast mundial, que a l’Alt Penedès actualment centren els seus esforços en els sectors de la població que pateixen major risc d’exclusió social: els infants i la gent gran, on cada cop prenen més rellevància projectes com el de Beques menjador, els Kits de suport social i els destinats a majors de 65 anys.