El Festival MUSiCVEU de la Fundació Pinnae lliura 3.052,00€ solidaris al Rebost Solidari de l’Associació Ressò

El Festival MUSiCVEU de la Fundació Pinnae ha fet el lliurament de la recaptació solidària que enguany, en la seva setena edició, va destinada al Rebost Solidari de l’Associació Ressò.

L’acte ha tingut lloc dijous 16 de setembre de 2021 al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès, on el Sr. Martí Solé, president de la Fundació Pinnae i entitat organitzadora del Festival, ha fet entrega del xec econòmic de 3.052,00€ solidaris al Sr. Manuel Medialdea, president de l’Associació Ressò de Vilafranca del Penedès.

El banc d’aliments de l’Associació Ressò és una entitat sense ànim de lucre de Vilafranca del Penedès que ofereix aliments a les famílies en risc d’exclusió social del municipi. Aquesta entitat disposa d’uns 15 a 18 voluntaris diaris que sumen unes 150 persones al llarg del mes i donen suport en les tasques de reposició de les caixes d’aliments, atenent mensualment a unes 900 famílies diferents de tots els barris i procedències de Vilafranca, on el 20% són infants i adolescents.

Èxit en la setena edició del Festival MUSiCVEU

La Fundació Pinnae que organitza el Festival MUSiCVEU valora molt positivament la celebració de la setena edició, que ha seguit amb totes les mesures de seguretat COVID19 i limitació dels aforaments dels seus espais.

El Festival va programar les seves 10 actuacions combinant el seu espai principal, l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca, amb d’altres espais cedits per diferents entitats i empreses per a poder-se celebrar els seus concerts amb total seguretat, com són Cal Figarot – seu dels Castellers de Vilafranca, Els Jardins de Caves Codorníu, El Casal – Societat la Principal, la Basílica de Santa Maria de Vilafranca i Caves Rovellats.

El tret de sortida del Festival MUSiCVEU no va tenir lloc fins al 27 de febrer amb Barcelona Gospel Messengers a la Basílica de Santa Maria, adaptant-se en tot moment a les indicacions del PROCICAT, i ha aconseguit el cartell d’entrades exhaurides en moltes de les seves actuacions com han estat SUU a la seu dels Castellers de Vilafranca, PEYU a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer, Abbey Road (tribut a The Beatles) als Jardins de Codorníu i Carla Motis & Trio featuring Andrea Motis, concert que va ser el darrer d’aquesta edició, celebrat el passat 20 d’agost a Caves Rovellats, entre d’altres.

La limitació dels aforaments en d’altres espais cedits ha fet possible treure un balanç molt positiu a favor del Rebost Solidari de l’Associació Ressó i ha aconseguit un total de 2.396 persones que han assistit als concerts programats per aquesta setena edició del Festival, un augment del 20% de públic assistent al total de les seves actuacions. Per tant l’organització també està molt satisfeta d’haver acostat la cultura a un major nombre de persones en un panorama que limita i redueix en general els aforaments i espectacles culturals.

Un any més, la Fundació Pinnae, entitat organitzadora del MUSiCVEU, vol agrair la fidelitat dels patrocinadors i també els que ens han acompanyat per primera vegada, així com a tots els assistents i les entitats que han cedit els seus espais, amb tots ells seguim creixent en cada edició per aportar la cultura segura i solidària al nostre territori.

Concerts musicveu21

Sobre el Festival MUSiCVEU

El Festival MUSiCVEU, organitzat per la Fundació Pinnae, és un dels principals motors de les arts escèniques a la Vegueria Penedès on la cultura i la solidaritat van de la mà per aconseguir una societat més justa, més inclusiva i més solidària; aquest és el seu segell i el factor que el fa únic i molt especial.

Amb el Festival MUSiCVEU, la Fundació Pinnae apropa la cultura musical a les persones i dóna suport a la cultura solidària en benefici d’entitats del territori, com el Rebost Solidari dels Aliments de Vilafranca i d’altres entitats que han estat beneficiàries en anteriors edicions, a favor dels col·lectius més vulnerables de la nostra societat.

Des dels seus inicis, el Festival ha aplegat en 7 edicions consolidades més d’11.000 persones, ha organitzat més de 60 actuacions i ha aportat 15.448,30€ solidaris a diferents entitats del territori.

Cartell concerts (2)