L’Espai Cultural Fòrum Berger acull l’exposició VINCLES

El pròxim divendres 30 de juny a les 19h a l’Espai Cultural Fòrum Berger tindrà lloc l’obertura de la mostra sota el títol VINCLES que vol ser un homenatge a la galeria.

La Fundació Pinnae se suma així  als actes de celebració del 50è aniversari de la sala ANQUIN’S de Reus que ha seleccionat una mostra de les obres de cinquanta artistes amb qui actualment manté un lligam.

Aquest espai d’art va obrir les portes l’any 1973 a Reus, els seus fundadors Pepita Giné i l’Antonio Quinteiro, van passar el relleu generacional a la seva filla Pepa Quinteiro que ha impulsat la Galeria fins a ser una de les galeries europees de referència.

Cada pintura d’aquesta exposició està especialment creada o seleccionada per celebrar aquesta efemèride. La Galeria al llarg de cinquanta anys ha presentat exposicions d’una àmplia selecció d’artistes contemporanis i d’artistes del segle XX nacionals i internacionals, sent un dels espais de referència establerta fora de Barcelona i sempre vinculada a la seva ciutat i al territori i també des de fa anys amb la Fundació Pinnae amb qui s’ha col·laborat i produït diferents projectes culturals.

En el seu espai de Reus s’han desenvolupat nombroses activitats culturals a més de les exposicions habituals: presentacions de llibres, actuacions musicals, performances, cinema, visites guiades, taller per infants…

L’exposició es podrà visitar del 30 de juny al 6 d’agost a l’Espai Cultural Fòrum Berger en horari d’estiu de dijous a diumenge de 18.30h a 20.30h.