L’Escolania de Montserrat omple l’església de Sant Sadurní

L‘Escolania de Montserrat va omplir l’església parroquial de Sant Sadurní divendres passat en un concert que servirà per fer possible la restauració de les bigues dels altars de la Mare de Déu de Montserrat i de la Capella de l’Altíssim. Han estat 480 entrades venudes per veure i sentir un dels cors musicals de més renom mundial i on actualment hi canten alguns escolans del Penedès.

Unes 500 persones col·laboren a la restauració de les bigues dels altars de l’església parroquial

 

 

 

Segons els organitzadors, sempre és difícil dur a terme unes obres de rehabilitació amb mecenatge únicament institucional: “Ocasions com aquesta, en què intervenen diverses entitats amb una finalitat en comú, s’han de mantenir en benefici d’un projecte col·lectiu de millora de la ciutat. L’Ajuntament de Sant Sadurní, l’Escolania de Montserrat i la Fundació Pinnae han fet realitat aquest projecte de sumar per una finalitat social i cultural, convidant la ciutadania a participar-hi”

Aquest concert a Sant Sadurní d’Anoia ha estat el darrer de la seva gira per Catalunya. Durant els últims deu anys, l’Escolania de Montserrat ha cantat en diversos punts del territori català gràcies a la Fundació Pinnae i el conveni que ha mantingut amb l’Abadia de Montserrat i que permetia que Pinnae disposés anualment de dues actuacions de l’Escolania de Montserrat. Sant Sadurní d’Anoia ha acollit el darrer concert fruit d’aquest conveni.

concert-escolania-montserrat_34902835682_o