Les Anxovetes clausuraran la V edició del MUSiCVEU FESTIVAL

Les Anxovetes posaran punt final a la V Edició del MUSiCVEU Festival faran vibrar el públic que assisteixi el diumenge 5 de maig a les 19:00 hores.  El grup de música oferirà un repertori d’havaneres tradicionals, sardanes i cançons de taverna incloses en un espectacle ple d’emoció i sentiment que a través de les veus femenines del grup i acompanyades d’un contrabaix i una guitarra que conformen els seitons. Un regal excel·lent per dia de la mare!

Les Anxovetes és un grup d’havaneres que va néixer l’estiu del 2013, i és una extraordinària proposta tant pels amants de la música de taverna, com per aquells que simplement tenen ganes de gaudir de la bona música en directe en un concert íntim i molt especial, ideal per cloure el MUSiCVEU Festival d’enguany amb una cantada fresca, natural i sincera per assaborir cada tema interpretat i donar-li el seu punt de salabror!

COMPRA L’ENTRADA ARA

MUSiCVEU Festival amb segell únic i sentit inclusiu en la societat

El MUSiCVEU Festival neix l’any 2014 gràcies a la suma de sinergies entre laFundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, ambdues entitats sense ànim de lucre que treballen per a la promoció i difusió de la cultura musical al territori.

Amb la voluntat de promocionar els artistes professionals més emergents, va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups consolidats. Una bona fórmula, única al territori, que en la seva cinquena edició ja ha esdevingut una proposta consolidada en el territori i atractiva per a totes les edats, sobretot el públic familiar.

unnamed (3)

Una de les senyes d’identitat del festival és l’aire benèfic que es va impulsar a partir de l’any 2017, destinant part de la recaptació de les entrades a projectes solidaris. Enguany, el 10% de la recaptació es destina a programes educatius  dirigits per  Caritas Interparroquial de Vilafranca. A més en acabar cada concert, artistes i públic es troben en el meet&greet, un moment per degustar una copa de cava per gentilesa de Cellers Oriol Rossell  i un tast de Crackanies de Casanella’s·Chocolate Almonds, creant moments únics per conversar i conèixer els artistes que actuen en el Festival.

Logos HT per topticket2019_ok 2252x1097