Les melodies de Serrat van captivar el Fòrum Berger Balaguer

El passat diumenge, els pianistes Josep Mas “Kitflus” i Ricard Miralles van oferir un concert inèdit al Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, interpretant una selecció de les composicions més populars de Joan Manuel Serrat en el marc del Festival de Música i Veu.

Kitflus i Miralles van meravellar
el públic del concert de diumenge

 

 

Cançó de matinada va donar el tret de sortida a tot un repertori molt ben treballat i estructurat, deixant espai per a la improvització. Un veritable espectacle de dos grans músics i quatre meravelloses mans. Kitflus i Miralles i dos pianos; tan senzill i, alhora, tan complex. És molt arriscat versionar les cançons d’un gran mestre i les peces que han estat la banda sonora de vàries generacions, però parlem de dos músics molt coneixedors de l’univers de Serrat, que l’han acompanyat durant dècades pels escenaris de mig món i que han vestit a mida cadascuna de les seves cançons. Sens dubte un risc superat amb escreix.

Un concert ple d’un entusiasme recíproc. Kitflus i Miralles van oferir unes versions més fresques, renovades i que encaixaven perfectament en aquest univers de melodies vives de totes les èpoques del cantautor català entrellaçades a la perfecció, que buscaven la poesia en absència de la paraula. El public va reconéixer cada cançó des de la primera nota, va cantar en boca petita i va aplaudir molt.

Pere Albornà guanya
el sopar al Cèntric

 

 

Com ja va essent habitual en aquesta edició del Festival de Música i Veu, avui s’ha sortejat un nou sopar doble al Cèntric, gastro-bar de Vilafranca. El sorteig s’ha realitzat entre totes les persones que van adquirir una entrada pel concert i el guanyador ha estat Pere Albornà. Enhorabona, estem segurs que en gaudirà molt!

Amb aquest concert ja s’ha passat de l’equador d’un Festival de Música i Veu que seguirà el proper 30 d’abril amb una proposta molt especial; un nou quartet de corda que està entrant amb força dins de la música clàssica del nostre país Cosmos Quartet, i que està rebent molts premis internacionals. Les entrades estan a la venda al portal www.topticket.cat i a la taquilla i segueixen els sortejos a les xarxes de Facebook i Twitter de la Fundació Pinnae.

PATROCINADORS MAILCHIMP