Les cançons de Serrat sonen al Berger Balaguer

Arriba un dels concerts més esperats del III Festival de Música i Veu. Les cançons de Serrat sense Serrat sonaran al Fòrum Berger Balaguer el proper diumenge 9 d’abril a les 19h, unes peces interpretades per Josep Mas “Kitflus” i Ricard Miralles, dos dels músics que han acompanyat a Serrat durant tota la seva trajectòria i del qual tenen tot el seu suport. Grans artistes, bons coneixedors de la seva obra i excel·lents músics de jazz. Mas i Miralles ens oferiran unes versions més riques i instrumentals per donar una nova tonalitat als temes de sempre.

Serrat sense Serrat, és un títol enigmàtic que planteja fer un viatge per l’univers musical de Joan Manuel Serrat, en un concert únic i irrepetible protagonitzat per dos grans mestres del jazz. Una única oportunitat per gaudir i buscar nous matissos a les melodies que ja són clàssics de la música popular del nostre país.

Cal remarcar que el Festival sortejarà 1 sopar doble entre totes les persones que adquireixin una entrada pel concert. Les entrades estan disponibles al portal online de venda d’entrades Topticket.cat o a la taquilla del mateix Fòrum Berger Balaguer (de dijous a dissabte de 18h a 20h i diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h). Serà necessari  deixar el número de telèfon en el moment d’adquirir les entrades per poder contactar al guanyador.

Serrat sense Serrat_ Títol

9 d’abril de 2017  |  19h

COMPRA ENTRADES ARA

Cava i catànies
en acabar el concert

 

 

Després de cada concert, músics i públic es retroben per fer un tast de cava i catànies gentilesa dels patrocinadors Jané Ventura i Casanella Xocolaters.

Nous sortejos a Facebook i Twitter
i les persones amb entrades pel concert

 

 

Les promocions

  • 2 entrades gratuïtes: es sortejaran dues entrades per accedir al concert gratis entre les persones que responguin la pregunta que es fa a les xarxes socials de Facebook i Twitter de la Fundació Pinnae. El sorteig es realitzarà el divendres 7 d’abril.
  • 2 CD’s: es sortejaran dos CD’s de Les Cançons de Serrat sense Serrat entre les persones que adquireixin entrades anticipades pel concert. El sorteig es realitzarà el divendres 7 d’abril i les persones guanyadores els podran recollir el mateix dia del concert.
  • 1 sopar doble: es sortejarà un sopar doble al Cèntric gastro-bar de Vilafranca entre totes les persones que adquireixin entrades pel concert. El sorteig es realitzarà el dimarts 11 d’abril i es comunicarà al guanyador el mateix dia.

El Festival de Música i Veu

Aquest concert es celebra en el marc del III Festival de Música i Veu, una aposta cultural organitzada per la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, ambdues sense ànim de lucre, que ofereix un seguit de concerts d’estils molt diversos a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer des de principis d’any i fins al 4 de juny.

La principal singularitat del Festival és el gran nombre d’estils que el configuren per tal d’arribar a un gran nombre de públic d’edats força diverses, amb ànim de promoure la cultura musical en directe al territori. Com a gran novetat d’aquesta edició part de la recaptació obtinguda serà en benefici de la Fundació l’Espiga, entitat que millora la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional. I un aspecte important són els sortejos i promocions que s’ofereixen.

#festivaldemusicaiveu

PATROCINADORS MAILCHIMP