Divertiment assegurat amb el nou espectacle de la Lloll Bertran, l’humor és la clau: “qui riu, viu!”

Aquest diumenge dia 10 de març actuarà la Lloll Bertran a Vilafranca presentant el seu espectacle “La Lloll, Societat Animada”. El MUSiCVEU Festival encara el seu 6è espectacle amb un show musical fresc i ple de bon humor. La popular actriu de teatre i televisió Lloll Bertran, acompanyada al piano i a la veu per Isaac Fonoll, presentarà a Vilafranca del Penedès a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer, el seu nou espectacle “La Lloll, Societat Animada”, una proposta de teatre musical per a tots els públics plena d’ironia, poesia, paròdies, cançons i bon humor.

A l’actriu Lloll Bertran li agrada posar cullerada en tots els treballs que fa, per això aquest espectacle és molt més que un monòleg teatralitzat que atrapa l’espectador amb el seu gran talent per a la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d’emocionar.

El nom tan simpàtic de “La Lloll, Societat Animada” que el formen un duet molt ben avingut i que segons ens ha explicat en exclusiva a MUSiCVEU sovint és acompanyat d’unes bones amigues que formen una S.A., és a dir, una Societat Animada. Els hi agrada cercar títols en poques paraules que defineixin molt bé l’espectacle que fan, una manera d’observar, reflexionar, criticar i viure la vida de manera divertida i positiva. Sempre rient “amb” l’altre i no pas “de” l’altre. ENTREVISTA A LLOLL BERTRAN

Un espectacle per passar una bona estona. Us hi esperem!!

ENTRADES DISPONIBLES

Les ENTRADES per aquest concert estan disponibles a www.musicveu.catwww.topticket.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenge de 12h-14h i a partir de les 18h.

unnamed (3)Com cada edició del Festival solidari, en finalitzar el concert, els seus assistents poden gaudir d’una copa de cava i crackànies, per gentilesa dels patrocinadors Cava Oriol Rossell i Casanella’s Chocolate Almonds. Aquest meet&greed té lloc a la sala d’exposicions de la planta baixa de l’espai cultural Fòrum Berger Balaguer, on es podrà visitar l’exposició actual de la sala.

El MUSiCVEU és un festival de música solidari que neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que enguany destina part de la seva recaptació als programes educatius de Càritas Interparroquial de Vilafranca.Logo def. Musicveu

Logos HT per topticket2019_ok 2252x1097