La Residència Inglada Via va inaugurar oficialment la nova sala de fisioteràpia

La Residència Inglada Via de Vilafranca del Penedès va inaugurar oficialment dilluns el nou gimnàs de l’entitat, que neix amb més espai i amb capacitat per donar servei a més usuaris.

Les noves dependències formen part de la redistribuició d’espais que s’ha dut a terme darrerament a la residència. Així, el nou gimnàs ocupa un terrat que s’ha cobert parcialment i substitueix l’anterior, que ara s’ha habilitat com a unitat de convivencia per a persones amb dependencia moderada i alta, que així reben una atenció més personalitzada.

El gimnàs té molta llum natural i disposa de diversos aparells d’exercitació per a la gent gran. L’increment de l’espai permetrà donar servei a més usuaris, que podran fer exercici físic i activitats de fisioteràpia.

L’acte oficial d’inauguració va comptar amb la presència de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull; el regidor de la Gent Gran, Raimon Gusi; el regidor de Promoció Econòmica, Manel Monfort; el regidor de Benestar Social, Ramon Zaballa, i el president de la Fundació Inglada Via, Martí Solé, a més de la directora de la residència, Marga Padullés i el director de la Fundació Pinnae, Antoni Gistau.

L’alcalde de Vilafranca va destacar que l’Inglada Via és un “model a seguir” gràcies als seus equipaments de qualitat i al tracte humà que ofereix. Regull va assegurar que la residència és un referent en el sector i que gràcies al tracte que s’hi rep “ ja no fa por fer-se gran”.

De la seva banda, el president de la fundació, Martí Solé, va explicar que des de l’entitat es busca “fomentar la millora dels serveis per aconseguir que tothom que vingui a la residència s’hi senti com a casa”.

20180219 RTVVilafranca

Veure la notícia a RTVVilafranca