La reina del blues català i els seus amics

Montserrat Pratdesaba, més coneguda com a Big Mama, ens farà vibrar aquest diumenge amb un jazz i blues amb estil propi. És una artista compromesa i sense límits creatius que deixa un segell molt marcat on actua. Amb més de 25 anys d’increïble trajectòria internacional com a cantant, compositora i guitarrista, és una referència obligada en el Blues al nostre país. Ha col·laborat amb una llarga llista de músics i porta més de 15 discos gravats durant la seva carrera. Big Mama posseeix una veu emotiva i poderosa i transmet força i un espectacle que s’encomana al seu públic.

El concert serà diumenge 12 de març a les 19h al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca

 

 

En aquesta aventura l’acompanyen quatre grans músics que configuren una excel·lent secció rítmica: la veu i la guitarra de Tòfol Martínez, el baix de Isaac Coll i la bateria d’Andreu Moreno. Junts ens interpretaran una tarda de blues que no deixaran indiferent.

El seu repertori es basa en composicions pròpies de Big Mama Montse arranjades pel grup i també en algunes altres cançons seleccionades per a cada ocasió. Els seus blues profunds poden acabar amb una celebració festiva de l’alegria on el ritme mogui els peus dels assistents fent-los bategar amb la pulsació d’aquest combo.

Si mai no t’has apropa’t al Blues, la veu femenina en aquest gènere, els matisos i la força de la Big Mama en les seves interpretacions, t’atraparan per sempre.

I com és l’ocasió, us
presentem nous sortejos

 

 

Centric gastrobar1. Sortegem un sopar doble al Cèntric, gastro-bar de Vilafranca del Penedès entre totes les persones que ens diguin en nom real de la Big Mama a través de les xarxes socials de Facebook i Twitter de la Fundació Pinnae. És fàcil! Només cal accedir a la xarxa social, buscar el post que parla del sorteig i comentar la publicació. Teniu temps per participar fins les 9h del divendres 10 de març.

2. Sortegem dos CD’s de la Big Mama. Un es sortejarà entre tots els oients del programa Penedès Gamma Extra de Radio Vilafranca. I l’altre entre totes les persones que hagin adquirit una entrada anticipada a través del portal Topticket.cat. Així que si encara no teniu la vostra entrada afanyeu-vos i podreu fer-vos amb un dels CD’s.

El tast:
cava i catànies

 

 

Com cada diumenge de concert, el Festival de Música i Veu ofereix als assistents tast de cava i catànies en finalitzar el concert, gentilesa de Jané Ventura i Casanella Xocolaters, moment que permet que públic i músics establir un moment íntim de reunió i comentar l’actuació.

No espereu fins al darrer dia i reserveu la vostra entrada! Recordeu que el Festival de Música i Veu té una finalitat social i serà en benefici de la Fundació l’Espiga de Vilafranca del Penedès per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

PATROCINADORS MAILCHIMP