La Fundació Pinnae portarà l’Escolania de Montserrat a Sant Sadurní

El passat divendres, la Fundació Pinnae i l’Ajuntament de Sant Sadurní van acordar que Sant Sadurní celebraria un concert de l’Escolania de Montserrat, un dels cors musicals de més renom mundial i on actualment hi canten alguns escolans del Penedès, pel mes de juny.

El concert va establir-se pel divendres 2 de juny a les 9 del vespre a l’església de Sant Sadurní i els beneficis que s’obtinguin aniran destinats a rehabilitar l’església de la població. Les entrades tindran un preu de 15 euros i hi haurà una fila zero, formada per aquelles persones i empreses que vulguin fer un donatiu especial per aquesta causa.

Hi haurà fila zero i els diners recaptats serviran per rehabilitar l’església

 

 

Durant els últims deu anys, l’Escolania de Montserrat ha cantat en diversos punts del territori català gràcies a la Fundació Pinnae i el conveni que ha mantingut amb l’Abadia de Montserrat i que permetia que Pinnae disposés anualment de dues actuacions de l’Escolania de Montserrat. La darrera de les actuacions de l’Escolania fruit d’aquest conveni serà la de Sant Sadurní d’Anoia.

A la reunió hi van assistir l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, el director tècnic de Pinnae, Antoni Gistau, el responsable de Cultura i Patrimoni de la Fundació, Xavi Freixedas, i mn. Carles Catasús en nom de la Parròquia de Sant Sadurní.

2017-01-27 acord concert escolania 2